Te mennyi összegnél tennél feljelentést, ha észrevennéd, hogy "ismeretlen tettes" ellopta a pénzed?
Sokan nem tesznek feljelentést,ha csak kicsi összeget lopnának el tőle.
Tőlem 6 ezret loptak,szerintetek tegyek feljelentést?
Attól függ ki lopta hol lopta, van e bizonyítékod?
Ha az utcán egy ismeretlne, annak nem sok értelme van.
Ahogy az előző is írta, attól, függ hogyan, milyen formában történik. Ha a kocsit feltörik és elviszik a tárcám, amiben van 2000 forint, akkor megteszem a feljelentést.
De ha otthagyom egy kocsmában a pulton és valaki kivesz belőle egy 5-öst akkor nem, én voltam a hülye, megérdemlem.
De amúgy olyan 20 körül kezdenék el vele jobban foglalkozni, innentől kezdve már megérné nekem a rendőrségre járkálás, a kamerafelvételek kikérése...stb.
Zsebmetsző volt,a metrón.
Nincs is értelme,mert nincs bizonyíték.
Sokat hallottam már,hogy valakiktől elloptak egy-két milliót,de semmi bizonyíték nem volt és nem is tudta a rendőr sem kideríteni.
A rendőr amúgy felveszi az adatokat és úgyis azt mondaná,hogy van bizonyíték?-én mondanám nincs,tuti azt mondaná,hogy nyomozni fogunk azért,közben pedig ők is tudják nagyon jól,hogy úgysem lesz meg a tettes,csak ugye ők ezt a sértettnek nem mondják.
Szóval tényleg értelmetlen lenne szaladgálni a rendőrségre?
"Nincs.az állomáson van,de esélytelen a sok ember közűl kideríteni,meg a mai szemcsés rossz minőségű kamerákról senki nem deríti ki."
Honnan tudod, hogy milyen a kamerarendszer.
A környékbeli rendőrök úgy ismerik a zsebeseket mint a tenyerüket. Ők meg a civil erre szakosodott rendőröket, akiknek az a feladatuk, hogy pont őket érjék tetten ha tudják.
Lehet egyből felismernének egyet a képen, hogy kiszáll a szerelvényből. Csak sajnos ezzel nincs bizonyítva, hogy ő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!