Magyarországon van olyan kenderfajta, ami legálisan termeszthető?
Neten összevissza olvasok, hogy 'vadkender ültetvényre csaptak le', meg hasonló, de úgy tudom, annak a thc tartalma majdnem 0, másra használják mint haszonnövény. A kérdésem az lenne, van-e olyan fajta, ami legálisan tartható?
És annak is olyan az illata mint a 'marihuána alapúnak'? Csak mert az illata tetszik, de másra nekem nem kéne :D
Persze. Rengeteg kenderfajtát lehet szabadon termeszteni. Van amit a rostjáért és van amit a magjáért termesztenek (és van kettős haszonsítású is).
Az ssp. indiaca is vadkender. Más kérdés, hogy köznapi nevén nem inkább indiai kenderként emlegetik, de tulajdonképpen csak egy alfaj, és nem faj, azaz ha vadkendernek hívod semmi hibát nem követsz el, és fordítva, csakmert valami kender, attól még nem feltétlenül használható kábszernek.
Elméletileg egyik másik kenderfajtára sincs tilalom, annyit termesztesz amennyit akarsz.
kedves utolsó, nem beállni szeretnék köszönöm... és 20 vagyok
próbáltam már a marihuánát, sztem nem éri meg, de az illata tetszett, gondoltam frissítené a szobám levegőjét, ennyi
a füstölő meg béna utánzat
" nem beállni szeretnék köszönöm... próbáltam már a marihuánát"
:LOL.
De most tényleg !
Én is gondolkoztam azon, hogy a falak egy idő után beszívják a szagokat pl a dohányosok ki sem tudják rendesen szellőztetni egy idő után a lakot.
Akkor venni kell egy csomó kendert bezárt ablak mellett tele kell füstőlni és életed végéig azt fogod szívni a falakból ! ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!