Mennyire egyszerű manapság ma Magyarországon lőfegyverhez jutni?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha szeretnék venni egy PA-63-at,vagy egy AK-63D-t,mennyi esélyem van arra,hogy olyan emberbe botlok,aki ezeket be is tudja nekem szerezni?2013. máj. 22. 15:48
1/5 anonim válasza:
"Engedélyezési tilalmak
Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában nem engedélyezhető:
- az "A" kategóriába tartozó tűzfegyver vagy lőszer;
- az automata lőfegyver;"
forrás:
Így az AK-63D legális beszerzése kicsit bonyolult lesz.
2/5 anonim válasza:
Első, szerintem te nem érted mit akar a kérdező...
A kérdésre pedig: szinte semmi. Ez nem Afganisztán. Ha nem vagy benne az éjszakai életben nagyon, nem fogsz ilyen kapcsolatok közelébe jutni. Viszont a pénzed lehet h elveszik.
3/5 anonim válasza:
De értettem, azért is írtam, hogy legálisan bonyolult lesz. Illegálisan csak pénz kérdése :)
4/5 anonim válasza:
Pont ez az hogy nem pénz kérdése. Ha látják hogy egy 20 éves senki vagy a lakótelepről, akkor lehet bármennyid, elveszik és kész. Ez kizárólag kapcsolat kérdése.
5/5 anonim válasza:
Könnyű beszerezni, gyakran anélkül is kínálnak az embernek egy AKt vagy berettát hogy keresett volna ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!