Ezekért fel lehetne jelenteni a munkáltatót?
Figyelt kérdés
Ilyenek vannak pl:
- szabadság alatt önkényesen változtatgatják a beosztást, sőt, olyan is volt, hogy szabadnapos voltam, megváltozott a beosztás, és ugye nem tudtam, nem mentem be, erre meg nagy flegmán hívnak, hogy hol vagyok stb... És még nekem kell magyarázkodnom...
- Órabér van, és átírkálják a becsekkolások időpontjait, meg le-lecsípnek a munkaidőnkből úgy, hogy már mindenki írja a beosztását, mikor, mennyit ment, és sokszor van, hogy kevesebbet utalnak, és a bérpapíron már időpontok vannak, mint amennyit dolgoztunk. Pl a napi beosztásom déltől 9- ig van, de a bérpapírom meg déltől 8-ig szerepel stb...
2013. máj. 13. 20:25
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy fel lehet. De lehet, hogy elveszíted az állásod.
2/5 anonim válasza:
fel lehet. azonban állást újat kereshetsz ezzel a lépéssel.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg bizonyítani is nehéz lesz az igazad.
4/5 anonim válasza:
Természetesen fel lehet és fel is kell. Ha mindenki benyeli ezt szó nélkül nem is lesz változás ebben az országban soha.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, amúgy is fel akarok már mondani, mert nem bírom fizikailag sem, meg idegekkel sem.
2013. máj. 13. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!