Feljelenthetem a szomszédot mert nem húzta fel a kocsija ablakát?
Figyelt kérdés
Amikor jön a jóidő mindig egy fél centire lehúzva hagyja az ablakot a kocsijában nappal, ez törvényellenes.
2013. máj. 11. 14:50
1/11 anonim válasza:
Inkább azért jelentsd fel, ha nagyobb darab mint te, mert több napfény éri, neki több jut és az bánt téged...
2/11 anonim válasza:
Ez elszomorító. Ugyanis én jártam már olyan országban, ahol senkinek eszébe nem jutna bezárni a kocsit, mert senkinek eszébe nem jutna ellopni.
3/11 anonim válasza:
Hát vannak hülyén hangzó de igaz dolgok...
4/11 anonim válasza:
Már meg ne haragudj, de mi közöd van hozzá?
5/11 anonim válasza:
Mit fognak csinálni a cabriókkal?
6/11 anonim válasza:
Menet közben nem probléma, ha lehúzza valaki a kocsiablakot, csak nem lehet úgy otthagyni, ha eltávozik. Hülye, felesleges, merev szabály, de ha már van ilyen, a rendőrségnek is lehetne annyi esze, hogy nem ezzel foglalkozik.
7/11 anonim válasza:
Ekkora baromságot... tutira nem fogyatékos, aki ilyen hülye törvényeket kitalál?
8/11 anonim válasza:
Jelentsd! Szerintem a nyomorék pénzbehajtó zsaruk szirénázva rohannak ki!
Ha ettől neked jobb lesz, jelentsd..
9/11 anonim válasza:
Te nem tudsz feljelenteni, csak a rendőr.
Bejelentheted viszont, majd elküldenek a francba...
Attól, hogy 1 buzgómócsing megkeresi a legismeretlenebb és értelmetlenebb szabálysértést, attól még nem lesz tömeges bírságosztás.
Rég rossz olyanért büntetni, amivel csak magának okozhat kárt. Itt vidéken látok érdekes dolgokat, nyitva hagyott autó percekig, a kerékpáron hagyott táska stb. Persze valahogy szóvá kellene tenni, hog ne kínálja már tálcán, de nem így.
10/11 hollófernyiges válasza:
Szerencsétlen pacák valószínűleg olcsóbban megússza ha egy tolvaj bukkan rá az autójára mint ha a rendőrök.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!