Ha álmomban megcsókolok valakit, és erős a gyanúm, hogy lehetséges hogy alvajáró vagyok, eszerint lehet hogy megcsókoltam valakit aki nem akarta. Feljelenthet engem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 10:21
1/7 anonim válasza:
Feljelenthet.
De mivel alvajáróként nem vagy beszámítható, nem lesz következménye.
2/7 anonim válasza:
A "sértett" alszik-e közben?
Amúgy tehet tettleges becsületsértés miatt, de nehéz bizonyítani.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan és miért, de sokszor álmodok olyat hogy intim kapcsolatba kerülök különféle lányokkal (amolyan túl bátor módon), és nagyon valósághű, és kicsit olyan érzésem van amikor felébredek mintha részleges emlékezetkiesésem lenne.
2013. máj. 9. 11:40
4/7 anonim válasza:
Az ágyadban ébredsz fel? Vannak rajtad sérülések, pl. pofon nyoma? Koszos a lábad? Amikor ez történik, érzed a teljes tested, a talajt a lábad alatt? Családból már jelezték, hogy nem kéne éjszaka mászkálnod?
5/7 A kérdező kommentje:
Senki nem mond semmit nekem. Az ágyban ébredek természetesen. Ütésnyomok nem igazán szoktak lenni, de például időnként előkerülnek rajtam olyan izék a bőrömön, mint a fröccsöntött műanyagnak a megszáradt cseppje.
Sok ezer kalóriát viszek be naponta, de nem vagyok elhízva. Akad amikor jó a reflexem és olyan is előfordul, hogy azt érzem, hogy el tudom kapni ami leesik, de korlátolt a reflexem. Nem tudom érthető-e valakinek ez, mert nekem nem.
2013. máj. 9. 12:02
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, érzem-e a talajt ilyenkor, de az az érzésem támad, hogy ez igazából nem történik meg. És kicsit olyan mint amikor egyszerűen csak gondolok valamire. De a para az az, hogy gondolok valamire és nem tudok tenni az ellen, hogy megtörténjen.
2013. máj. 9. 12:19
7/7 A kérdező kommentje:
A lábam nem koszos... ami azt illeti valamiféle öntisztító.
2013. máj. 9. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!