Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a jelzálog hitelemet...

Ha a jelzálog hitelemet rendesen fizetem, elmaradásom nincs, lehet árverezni?

Figyelt kérdés
olyan esetekre vagyok kíváncsi, ahol ettől függetlenül bármi másért árverezhetnek.
2013. máj. 4. 11:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mindent figyelembe vesznek, mert figyelembe kell venniük.

"olvastam hogy ha végrehajtást kér valaki a bíróságtól, azt fel is függeszthetik max 6 hónapra."

Igen, hogy legyen időd keresni albit, vagy a kfizetést teljesíteni, stb.

"Ha én bizonyítani tudom azt, hogy a vagyonmegosztásom utolsó tárgyalását várom amiben közlik a nekem járó összeget és csak abból tudom kirendezni, akkor ezt elfogadják? Ugyan is szerintem egy hét különbség lesz a két tárgyalás között. A tartozást abból tudom majd rendezni."

Elfogadják, nekik mind1, hogy hogyan fizetel, csak fizess. Akár saját munkád verejtékével összekuporgatott vagyonoddal (lakás, kocsi, ingóságok), vagy a lelkeddel.

"A bíróság utánna is járhat a dolognak, hiszen ugyan azon bíróságon van a két ügy. vagy mik azok a tényezők amikor egy végrehajtást felfüggesztenek?"

Nem tudom, mik azok a tényezők. De ha van fizetési hajlandóságod, akkor valószínűleg azt is figyelembe veszik.

"Ha esetleg időközben valamiféle csoda folytán kifizetem a tartozást, akkor a végrehajtást meg szüntetik? nem veszik figyelembe azt hogy a fizetési hajlandóságom megvan ?"

Ha kifizeted a tartozást, akkor meg kell hogy szűnjön a végrehajtás.Azért mert kifizetted a tartozást. Szóval ha a házadra terhelt hitelt kifizeted, akkor meg kell hogy menekülj.

2013. máj. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!