Eladhatom a vényköteles gyógyszert?
Első, és kérdező: Ha a vásárlót megöli a gyógyszer, akkor is ilyen lazán veszitek majd? Ezek mind vegyiüzemben előállított mérgek. Hosszú, sokrétű tanulás és folyamatos önképzés mellett, kellő megfontolással írjuk fel ezeket.
Nem egy zacskó darált dióról van szó, ami legfeljebb megavasodott karácsony óta!
Legyen már eszetek! Nem a hatóságtól kell félni, hanem saját felelőtlenségetektől!
Kedves utolsó! Nincs nyugtatóm, amit eladhatnék.
A kérdést két okból írtam ki:
1.: az egyik honlapon (google: Xanax eladó) nyugodt szívvel árulják a nyugtatókat és fogamzásgátlókat.
2.: Mikor régebben feltettem úgy a kérdést, hogy "ez nem illegális?" illetve "Ez nem drogkereskedés?" akkor osztó válaszokat kaptam, hogy mi közöm hozzá, mit pattogok, biztos csak egy unatkozó háziasszony vagyok, stb.
Ezért tettem ki így a kérdést, jobb ötlet híjján. Ugyanis a nővérem íratott fel magának, és allergiás reakció tört ki rajta, miközben az orvosi kartonjában feketén-fehéren ott van, hogy bizonyos nyugtatók hatóanyagaitól anafilaxiás sokkot kap. Doki ezt a fajtát nem írja fel neki. Azon gondolkozunk, hogy feljelentést teszünk.
"Ha a vásárlót megöli a gyógyszer, akkor is ilyen lazán veszitek majd? "
Nem öli meg te buta!
"Hogyan lehetséges, hogy egy orvos válaszát nulláig lepontoztátok? "
Úgy, hogy haszontalan a válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!