Mit tegyek ha a volt barátom nem fizeti az előfizus telefont ami az én nevemen van?
Decemberbe vettem-ő korábbi tartozása miatt nem vehetett- neki és magamnak is. Amit én használok az rendesen van fizetve. Ő március-áprilisba nem tudta befizetni a számlát igy lekorlátozták mind2 telefont. Most hó elején lett vége a kapcsolatnak. Félek attól h megszivat. Azt mondta 10-n rendezi a tartozást,és a jövőbe fizetni fogja a számlát és a telefont,mivel kell neki.
Viszont ha mégsem,akkor szeretnék felkészülni h mit tehetek ha mégsem. Úgy gondolom az előfizu diját mindennképp nekem kell fizetnem hisz az én nevemen van. De maga a telefon dijat nem szivesen fizetném ki. Mint ajándékot visszakövetelhetem,akár peres úton is? A telefont ő eladta azóta és vett helyette másikat,igy azt már nem tudná vissua adni,viszont az árát kérhetem? Még 20 honap részlet van a telefonon,havi 2000 ft.
Azt ne irjátok h hülye voltam h vettem neki is telot,mert tudom...
Május 12 az utolsó határidő! A tartozását addigra rendezze.
Utána a telefont, kártyával, együtt vissza kérni.
De neki kell a telefon... Semmi baj! Tartozást kifizeted, a szolgáltatónál mind a kettő telefonszámot megszünteted, és veszel új csomagot, amit csak a Te használsz!
Letiltattam a kártyáját,a simet nagy nehezen vossza adta. A telefon tagadja h én neki adtam azzal a feltétellel h fizeti rendesen. Azt
tmondja állit tanukat akik azt mondják nem atam semmit. Továbbra is közjegyzőhöz forduljak v vmivel fel tudom jelenteni? bizonyitétnak számit facebook beszélgetés amibe közli h tanukat szerez aki azt állitja h h nem volt soha nála telefont? És az h számlák az ő cimére mentek?
" bizonyitétnak számit facebook beszélgetés amibe közli h tanukat szerez aki azt állitja h h nem volt soha nála telefont?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!