Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek ha a volt barátom...

Mit tegyek ha a volt barátom nem fizeti az előfizus telefont ami az én nevemen van?

Figyelt kérdés

Decemberbe vettem-ő korábbi tartozása miatt nem vehetett- neki és magamnak is. Amit én használok az rendesen van fizetve. Ő március-áprilisba nem tudta befizetni a számlát igy lekorlátozták mind2 telefont. Most hó elején lett vége a kapcsolatnak. Félek attól h megszivat. Azt mondta 10-n rendezi a tartozást,és a jövőbe fizetni fogja a számlát és a telefont,mivel kell neki.

Viszont ha mégsem,akkor szeretnék felkészülni h mit tehetek ha mégsem. Úgy gondolom az előfizu diját mindennképp nekem kell fizetnem hisz az én nevemen van. De maga a telefon dijat nem szivesen fizetném ki. Mint ajándékot visszakövetelhetem,akár peres úton is? A telefont ő eladta azóta és vett helyette másikat,igy azt már nem tudná vissua adni,viszont az árát kérhetem? Még 20 honap részlet van a telefonon,havi 2000 ft.

Azt ne irjátok h hülye voltam h vettem neki is telot,mert tudom...

2013. ápr. 28. 12:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem... Még bizok benne h állja a szavát és tényleg kell neki tehát fizetni is fogja.
2013. ápr. 28. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Május 12 az utolsó határidő! A tartozását addigra rendezze.

Utána a telefont, kártyával, együtt vissza kérni.

De neki kell a telefon... Semmi baj! Tartozást kifizeted, a szolgáltatónál mind a kettő telefonszámot megszünteted, és veszel új csomagot, amit csak a Te használsz!

2013. máj. 2. 11:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Fizesd ki te.
2013. máj. 2. 11:45
 14/17 anonim ***** válasza:
ez a baj a mai világban, hogy még egy telefonnak is hosszabb a hűségideje, mint egy ilyen pasinak...
2013. máj. 2. 17:07
 15/17 A kérdező kommentje:

Letiltattam a kártyáját,a simet nagy nehezen vossza adta. A telefon tagadja h én neki adtam azzal a feltétellel h fizeti rendesen. Azt

tmondja állit tanukat akik azt mondják nem atam semmit. Továbbra is közjegyzőhöz forduljak v vmivel fel tudom jelenteni? bizonyitétnak számit facebook beszélgetés amibe közli h tanukat szerez aki azt állitja h h nem volt soha nála telefont? És az h számlák az ő cimére mentek?

2013. máj. 26. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha a tied a telefon, a te neveden van akkor szimpla lopásért feljelentheted és visszakapod a telefont. Te is állíthatsz tanukat hogy akaratod ellenére nem adja vissza. ;)
2013. máj. 26. 12:23
 17/17 anonim ***** válasza:

" bizonyitétnak számit facebook beszélgetés amibe közli h tanukat szerez aki azt állitja h h nem volt soha nála telefont?"

Igen.

2013. máj. 26. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!