Ingyen vállalhatok munkát?
Feladnék egy hírdetést, egyszerűbb weblapok(4-5 oldalas statikus) készítésére, hogy ingyen vállalom. 5-6 ilyet szeretnék csinálni, a célom ,hogy legyen élő referenciám a későbbiekre.
Ehhez mit szólna pl. a nav? Ha van egy ellenőrzés akár a cégnél akár nálam elhinnék, hogy márpedig tényleg nincs számla róla, mert valóban ingyen volt?
Szerintem szabad.
Hozzám is jöhetnél dolgozni, 5-6 alkalom is szóba jöhet.
Disznóólat kellene takarítani, ebből is lenne élő referenciád a későbbiekre.
1. vagyok.
A honlapkészítést, /meg mindenfajta számítógépen végezhető munkát/ én csak játéknak tartom. Nyugodtan mondhatod hogy ingyen csinálod. A honlapkészítés még csak meg sem terheli az agyat, semmi eredeti ötlet nincs benne, nem hiszem hogy pénzt ér.
Időtöltésnek jó, inkább ezzel foglalkozz mint sorozatokat nézz a TV-ben.
Koma, amit keversz az a munkaszerzodes es a vallalkozoi szerzodes. A munkavallalas nem lehet ingyenes, ezt kimondja a munka torvenykonyve. A vallalkozoi szerzodes lehet ingyenes, ilyenkor azt megbizasnak hivjak. A megbizas alapjan "vallalkozoi dijra" nem leszel jogosult, csak a koltsegeid megteritesere keletkezik igenyed.
A masik kerdes, amit feszegetsz a fekete munkaval kapcsolatban, az pedig nem kifejezetten jogi kerdes, hanem a bizonyitas problemaja, ami a te esetedben is felmerulhet. A kerdes az, hogy elhiszi-e a feketemunkasnak a biro, hogy heti 60 orat ingyen dolgozott a verebnek. Szoval mondani lehet sokmindent, a kerdes a vegen az, hogy a biro elhiszi-e.
"A honlapkészítést, /meg mindenfajta számítógépen végezhető munkát/ én csak játéknak tartom."
énmeg ilyen alapon, a szántás-vetést, árokásást, meg mindenféle fizikai munkát sportnak, játéknak tartok.
Az árokásás közbe egy csomót lehet pihenni, mindig látok árokásókat árnyékban iszogatni meg dögleni, szerintem az nem is megerőltető.
Persze egészséges a testmozgás, jobb árkot ásni mint otthon dögleni.
(najó igazából nem: én tisztelek mindenféle munkát ami nem árt a többi embernek. mert nem vagyok beszűkült f*sz aki olyanról mond véleményt amihez nem ért, meg amit soha nem próbált csinálni megélhetésszerűen)
adj fel hirdetest es ha a nav racsap akkor megcsinalod nekik ingyen nem kersz penzt igy szamlat sem kell adnod.
ingyen lehet dolgozni csak ritka aki igy akar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!