Nem szemétség, hogy graffitiért börtön jár?
Figyelt kérdés
Sztem. semmi értelme, engem még a tegek sem zavarnak annyira a városban, hogy a készítőit lecsukatnám, az okés, hogy műemléknél börtön jár érte, de önmagában is, sztem. hüly€ség. Pénzbüntetés kéne érte inkább. Arról nem is beszélve, hogy a mi pénzükből látják el őket a börtönben.2013. ápr. 23. 19:59
11/16 anonim válasza:
Graffitiért börtön jár,de azért nem jár börtön ha a cigányok lopnak vagy összevernek valakit?Ja hogy az megélhetési bűnözés értem már...hát engem k*rvára nem érdekel,inkább firkálják össze a házam falát minthogy betörjenek hozzám,mert azzal több 10.000 Ft-os kárt okozhatnak nekem,a graffitivel meg milyen veszteségem lenne?Miért kell ebből a graffitiből olyan nagy ügyet csinálni?Engem egyáltalán nem zavarna,sőt ha igényes rajz lenne a falamon még tetszene is.Szerintem ennél sokkal nagyobb problémák vannak ebben az országban...
12/16 anonim válasza:
Azért nem túl bölcs dolog más falát összeb.szni, még ha a börtön túlzás is érte!
13/16 anonim válasza:
Szerintem még keveset is adnak
14/16 anonim válasza:
Nem.
Graffitizzen ott ahol megengedik neki.Mert van olyan is.Van az a környezet ahova beillik a graffiti és van ahol botrányos esztétikai környezet szennyezés.
Kéretlenül senki tulajdonát ne rajzolgassa össze.Az államét se.
Kinek mi tetszik vagy mi nem ,az a magánügye.
Ám azt is látni lehet ,amikor csak megbotránkoztatási céllal, csak merészségből csinálják.Aztán meg csodálkoznak ha céljukat sikeresen elérik és retorziókat helyeznek kilátásba.
15/16 anonim válasza:
Én feliratozott "kukás" mellényben (ezt a mocskot én csináltam) takaríttatnám le velük.
16/16 anonim válasza:
Nem szemétség. Már a falak összeokádása nélkül is eléggé hányás ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!