Mit tegyek szerintetek? (19-20 éves srác fenyeget)
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött hogy, tavaly januárba volt 1 csaja és a csaj nem kedvelt szolt a srácnak és a srác mondta ha elkap agyon ver. Nem vettem nagyon komolyan mert marciusban szakitottak. Meg is nyugodtam. Erre május végén elkapott és mondta hogy ahová megyek középsuliba ott majd agyon ver stb. a végén melkhason vágott és elengedett. Szóltam itthon és édesapám elkapta a gyereket és mondta ha hozzám nyúl feljelentjük. Nagyon félek még most is mert decemberben meg akart várni egy helyen és agyon akart verni, de haverom megkérte hogy haggyon békén. El is ment haza de még most is félek mert találkoztam vele az elmúlt napokban. Mellém akart ülni a buszon de nem tudom mit akart. Mások azt mondják hagyjam mert úgyse lesz semmi, de már 1x megütött. Nagyon félek! :/ 15/F2013. ápr. 17. 16:44
1/8 anonim válasza:
szólj faterodnak. egyébként eltérő kultúrájú -e az egyén?
3/8 anonim válasza:
amúgy ezt gyűlölöm, amikor egy 20 éves 15évesekre kemény, vagy nőkre. ha Szegeden laksz, segítek :D
4/8 A kérdező kommentje:
Eltérő egyén.. Nem tettem semmi olyat amiért oka lenne rá. Volt csaja megharagudott rám és kamuzott a srácnak.
2013. ápr. 17. 19:58
5/8 A kérdező kommentje:
17:21 annak örülnék de nem Szeged :/
2013. ápr. 17. 20:17
6/8 poiu válasza:
Szerintem testépítés. Nem biztos, hogy megoldja a helyzetet, de hosszabb távon nyugalmat ad. És egészségesebb leszel, ha ez számít...
7/8 anonim válasza:
Már megint a büdös retkes cigányok...
Egy-két ismerősöddel boxoljatok, de csak úgy poénból, megszokod a fájdalmat, meg még tanulhattok egymástól egy csomó technikát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!