Ki ez a hodosi ügyvédiroda és meddig mehet el?
Figyelt kérdés
Ma kaptam levelet a hodosi ügyvédi irodától hogy egy bizonyos szolgáltató szeretné a tartozást behajtani.Jelzem a szolgáltató egy szem levelet nem küldött a tartozás fennállása óta!Most hirtelen ügyvédi levél jön!Fizetni nem tudok gyesen vagyok albérletbe nevemen nincs semmiHogyan fogják ezt behajtani és mikor évül el ha egyeltalán elévül egy ilyen tartozás?Még egy kérdés albérletben lakom mint említetem ideglenesen bevagyok jelentve saz állandó címem a nagyszüleimnél van de nincs ott cucom és nyilván ott sem lakom akkor hova jönnek foglalni?Amúgy pedig az albiban nincs nagyobb érték gondolom ki nem pucolhatják a lakást de mit visznek el akkor? Nincs számítógépem,hifim még mikrom se csak egy mini tv-m.#behajtás #hodosi ügyvéd iroda
2013. ápr. 17. 12:14
1/1 anonim válasza:
első kérdés: használtad az ideiglenes cimed valamely szolgáltatónál ahol van fennáló tartozás? *elvileg*
második: ha nem, kitől tudhatják mégis az ideiglenes cimed? (max a nagyszülőktől?/szülőktől)
harmadik: ha se nem ajánlott, se nem tértivevényes (+ alá sincs írva, csak odanyomtatva egy aláirás), akkor szerintem szard le...
amig nem tisztelnek meg normálisan, addig te se őket, de a levelet tarts meg, hogy mi modon küldték, ha gond lenne később... nem tudom van-e erre törvényi szabályoazás, hogy küldhetnek e ki igy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!