Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem túlzás szerintetek az...

Nem túlzás szerintetek az utcai verekedésért a börtön?

Figyelt kérdés
Most láttam meg, hogy már 8 napon belül gyógyuló sérülésekért is kiszabhatnak szabadságvesztést. Ez nem túl szigorú? Valakinek támad egy kis nézeteltérése azt egy kis bunyóért megy a dutyiba?

2013. ápr. 15. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Értelmes ember a nézeteltéréseit verekedés nélkül is el tudja intézni. A többi meg "dögöljön meg".
2013. ápr. 16. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Van amikor nincs más kiút megtámadnak vagy fenyegetnek vagy akármi....
2013. ápr. 16. 15:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem túlzás.

Miért kell bántalmazni valakit a nézeteltérésnél?

A problémákat meg kell beszélni.

Jó a pár 100 ft os csokit elvisz valaki a boltból fizetés nélkül azért túlzásnak tartom a börtönt,de azért amit kérdeztél azért nem túlzás.

2013. ápr. 16. 15:07
 14/19 anonim válasza:
100%
Sajnos két féle törvény van. Ha teszem azt molesztálják bizonyos emberek a feleséged, barátnőd ne adj isten a kislányod a hatóság tehetetlen nem tudnak mit csinálni a tanuk hirtelen nem láttak semmit vagy elszaladnak ilyedtükben. Ha viszont te megvéded őket sajnos (nem helyes)de akaratlanul is verekedésbe torkollik a dolog, akkor akár börtönt is kaphatsz nem számít miért csináltad akkor is önbíráskodás. Hát legyen de az ne nevezze magát férfinak aki nem védi meg a családját bármi áron.
2013. ápr. 16. 20:25
 15/19 Geryke1991 válasza:
47%
Teljesen felesleges verekedni:) Rengeteg olyan fogás és fojtás van amivel pillanatok alatt hatástalanítani tudod aki nem bír magával:) Hidd el nagyobb szégyen az ellenfelednek ha ésszel lefojtod hogy moccani sem bír, mint hogy eszedet elvesztve elkezdesz ökölharcolni vele és szétütitek egymás fejét, agy netán kiütöd...Kerültem már ilyen helyzetbe megfogtam a nyakát egy fogással és ameddig nem nyugodott le addig fojtottam:)... utána biztos lehetsz benne hogy nem fog nekedmenni
2013. ápr. 19. 14:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne túlzás? Amennyi hülye állat van közöttünk aki sz@rik mindenre még a saját életére aztán bárkinek neki megy, mert ő lesz@rja a következményeket az csak menjen a börtönbe...
2013. ápr. 30. 20:09
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Az lenne helyes, ha ilyenkor az ítélet szerint találkozna velük egy jó nagy darab testőr, és ő is okoz neki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket. Teljesen korrekt.
2013. máj. 2. 12:32
 18/19 anonim válasza:
De ez a törvény akkor is igaz ha valaki megfenyeget mondjuk egy késsel hogy adjam neki az értékeimet én meg mivel tudok karatézni gyomorszájba vágom meg állon rúgom?Ez így nem önvédelem?Mert ha nem nagy igazságtalanság.
2013. aug. 3. 12:15
 19/19 Bandesz80 válasza:

Az a baj hogy én is ebben a cipőben járok

1 éve belem kötőt 2 fiatal ember az utcán miközben en az öcsémre vártam !! Ugy kötőt belém hogy miért nézem pedig csak ott vártam

!! Egyre közeledtett hozzám és megütőt ere meg érkezet az öcsém és ráugrott hogy hagyjon

Béken de akkora csatlakozót a masik uriember is igy ütlegelni kezdtek minket mi meg vissza támadtunk mert abban a helyzetben az volt az egyedüli megoldás a védekezés vagy is a verekedés !!! Kamera felvétel van hogy nem mi kezdtük de akkor is eljárás van indítva

Elemünk Garázdaság miat!!! szoval szoval azert nem értek egyet sok emberel itt es a törvénnyel mert ha nem védjük meg magunk agyon is ernek !!!

2019. febr. 6. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!