Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos 30000 Ft egy kétkerekes...

Jogos 30000 Ft egy kétkerekes járdán parkolásért?

Figyelt kérdés
Egy vidéki kisvárosban úgy parkoltam, hogy ne zavarjam a forgalmat, mert keskeny volt az utca és tudtam, hogy sűrűn járnak ott buszok és teherautók. Az autó és a kerítés között két gyalogos elfért egymás mellett. A rendőrség viszont megbüntetett, mert renitens voltam.
2013. ápr. 11. 11:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azért nem állok be szívesen az udvarra, mert kanyarban van a behajtás és már számtalanszor volt ez probléma, hogy a ki- és behajtáskor balesetveszély keletkezett.
2013. ápr. 11. 13:19
 12/20 anonim ***** válasza:
tolass be. befele is látsz mindent, kifele is
2013. ápr. 11. 13:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy kanyarban van. Így a tolatás is veszélyes itt.
2013. ápr. 11. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Sajnos mivel nem ésszerű országban élünk, ezért nagyon oda kell figyelni minden apró kis jelentéktelennek tűnő paragrafusra, mert úgy lehúzzák az embert, mint a huzat. Attól félek a büntetés jogos volt, de NEM igazságos. De hát itt nem az igazságra mennek, hanem a jogra... illetve inkább a pénzre! Sajnos ezt be kell fizetned. Mi kis falunk élünk, és ott is büntették meg hasonlókért az embereket, pedig hidd el, tényleg alig van forgalom, és senkit sem zavart. Mindenki fel volt háborodva - joggal.
2013. ápr. 11. 13:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Majd a következő nagy ORFK beszámoló során ráébred a kormányunk, hogy egyre több a szabálytalankodó, ez jó bevétel és majd még emelni fognak az összegen. Évek óta ez figyelhető meg. Szabályosan kell közlekedni aki tud.

T. Kérdező!!!!

Ha annyira veszélyes útkanyarulatban van a ház, mint leírod akkor az alap, hogy ott nem szabad megállni... Szerintem már csak te centized ki a dolgokat...

2013. ápr. 11. 14:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez a válasz tetszett. Egyébkènt a rendörségen azt mondták, hogyha mindenki betartaná a rendet, akkor nem történne ilyesmi. Erre màr nem tudtam mit mondani!
2013. ápr. 11. 14:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Minden szabályt nem lehet betartani. Ezt mindenki tudja, még a rendőrök is. Ők sem tartanak be minden szabályt. Ha mindenki mindent betartana nem is lehetne normálisan élni.
2013. ápr. 11. 14:31
 18/20 A kérdező kommentje:
14:19-es a te válaszodt nem tetszett. Én azért húzódtam a járdára, hogy ne legyek útba. Jò indulat vezérelt.
2013. ápr. 11. 14:36
 19/20 anonim ***** válasza:

"Jò indulat vezérelt."

Az lehet, de elkövetsz egy szabálytalanságot, hogy a másikat ne kövesd el. Az én házam előtt olyan sokan parkolnak, hogy van úgy, hogy a másik utcában kell megállnom, mert ha beállok egy másik autó mellé, akkor alig marad hely. Jó indulatból állhatnék a járdára, de inkább lustaságnak hívnám.

2013. ápr. 12. 18:02
 20/20 anonim ***** válasza:

"Azért nem állok be szívesen az udvarra, mert kanyarban van a behajtás és már számtalanszor volt ez probléma, hogy a ki- és behajtáskor balesetveszély keletkezett."

Az önkormányzat tesz ki tükröt az ilyen helyekre ha kéred.

2013. ápr. 12. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!