Ha a búvárszivattyút elviszik de megcsapja az áram azért engem vonnak felelősségre?
Sajnos volt már szép hazánkban olyanra is példa, hogy valaki egy kerítéssel elzárt telken építkezett, aztán az illetéktelen behatoló beleesett egy gödörbe és rendesen összetörte magát. A tulajt pedig meghurcolták, hogy miért hagyta fedetlenül a gödröt a saját bekerített telkén.
Szóval a magyar bíróságok gyakorlatát látva a kérdésben leírt eset is kétesélyes.
Írd ki, hogy vigyázz nagyfeszültség. De akkor meg a cigány fogja rád hívni a rendőrt, mert áramot vezettél a szivattyúban hogy ő meghaljon.
Agyrém ez az ország.
" A tulajt pedig meghurcolták, hogy miért hagyta fedetlenül a gödröt a saját bekerített telkén.
Szóval a magyar bíróságok gyakorlatát látva a kérdésben leírt eset is kétesélyes. "
meghurcolták = eljárás folyt ellene
Ez pedig nem a bírói gyakorlaton múlik.
Hogy jön a rendőrség ahhoz a feltételezéshez, hogy én bármiben vétkes lehetek?
Meghalt egy ember a telkemen, erre még nekem kell itt kérdésekre válaszolni, levelezgetni meg tárgyalásra menni, hát miféle jogállam ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!