A szüleim feljelentést szeretnének tenni egy férfi ellen, zaklatás vádjával, mivel 15 évvel idősebb tőlem, és igazából együtt vagyunk. De én még fiatalkorú vagyok,17 éves, és van joguk a szüleimnek feljelentést tenni?
Én egy szóval sem beszélnék a férfi ellen, hiszem szeretem őt! A szüleim tudnak a "helyemben beszélni" ha fiatalkorú vagyok?
segítsetek kérlek, nagyon be vagyok pánikolva, hogy történik valami a barátommal!
"van joguk a szüleimnek feljelentést tenni?"
Mindenkinek joga van feljelentést tenni mindenki ellen. Legfeljebb utána megnézheti magát. :)
Feljelentést mindenkinek mindenkör van joga tenni, legfeljebb értelme nincs.
Ebben az esetben csak akkor lenne zaklatásról szó, ha TE éreznéd igy. A szüleid tehetnek feljelentést, de mivel már elmúltál 14 éves, azzal jársz, akivel akarsz, söt ha lefekszel vele, az sem büntetendö.
Viszont elvileg tényleg elég furcsa, ha egy 32 éves férinek 17 éves lány kell - jobb, ha kicsit óvatos vagy vele, mert igencsak ráfizethetsz. De JOGILAG semmi következménye nem lehet, ha együtt vagytok.
jogilag nincs ebben kifogásolnivaló
egyébként a 17-32 felállás igencsak beteges, én a helyedben átgondolnám az életet...
Nem. Ilyen alapon minden 18 év alatti, kapcsolatban élő lány partnerét fel lehetne jelenteni.
Más kérdés, hogy miért jutott idáig a dolog? Talán be kellett volna mutatni a szüleidnek, tudom hogy ez nem kellemes, de ilyen fiatal korban érthető, ha a szülők tudni szeretnék kivel jár a lányuk. De idősebb korban is, természetesen.
SZia!
Mi lett végül, még együtt vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!