Lelöktem véletlenül osztálytársam telefonját a padról. Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Szóval az asztalon volt a telefonja, nem tudom milyen, de szép nagyra nőtt Samsung. Én meg le akartam ülni a padjukra, arrébb toltam a táskáját, és ezzel lelökve a lábára, onnan a földre a telefonját. Elvileg keresztben elrepedt a kijelző, működik meg minden. és ki akarja velem fizettetni a javítást(47400 ft). Kötelességem kifizetni? Ennyi erővel az utcán is bárki nekimehetett volna, amitől elejti, azzal is kifizetteti? Gondolom bíróságra nem érné meg neki vinni az ügyet, max felajánlom, hogy 5 ezret fizetek a telefon árából, az megfelel?2013. márc. 26. 23:38
11/14 anonim válasza:
Pécsen nincs T-mobil? Az teljesen mindegy hol javítják, árajánlatot kell kapnia.
12/14 anonim válasza:
mi az apja retkes kukijáért jár egy büdös kölyök 40-50 ezres telefonnal az iskolába?
13/14 perfectlie válasza:
Hiába megy be vele a rendőrségre és hiába próbál bármilyen törvényes úton eljárni,nem ér el vele semmit.Hosszú lenne,hogy miért(és nem csak lustaságból nem megyek bele)de teszem azt,egy kártérítési ügy nem annyiból áll,hogy te lökted-e le avagy sem.Egyébként Bucsek válasza teljesen korrekt,egyrészt ne bízd rá,hogy egyedül intézze másrészt pedig a fele-fele elég korrekt.
14/14 anonim válasza:
"mi az apja retkes kukijáért jár egy büdös kölyök 40-50 ezres telefonnal az iskolába?"
Mi közöd van hozzá? Amúgy kétlem, hogy 40-50 ezres lenne a telefon. Annyiért gagyit is alig kapsz. Minimum 150 ezer forint ez a telefon, csak a javítása 47.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!