KÖvettél már el szabálysértést v. bűncselekményt?
11:09
azért tudod, hogy ez nem igazán így van ..........
azért utolsónak heyyyyyyyyyy
az agressziódat valahogy másképpen vezesd le, te mondod, h sok hülye ember van, na szted ők mit mondanak rólad ??
Ha esetleg igen, feltétlenül itt kívánok róla részletes beismerő vallomást tenni. :)
A szabályokat azért hozták létre, hogy embert/tulajdont nem érintő, kitalált dolgokra is pénzt lehessen behajtani. A nevében is benne: megsérted te az élő a szabályt. Persze ezt úgy állítják be, hogy mindenkinek érdeke, hogy ezért büntetésben részesülj és ez mindig pénz és mindig a központi perselybe, ahonnan a lakókörzetednek nemigen csurran vissza egy peták se belőle.
19:21
ne nevettess már, ne add be nekem, h te soha nem haladtad meg a sebességet , ugyan kérem ...
Aki vezet, az önhibáján kívül is nagyon könnyen bele esik ebbe, most hadd ne hozzak ezer példát, de hát bizony én is mentem már véletlenül 180-al pályán, pedig az még nem is olyan sok, hát városban is előfordul néhány embernél, na de azért jóhogy nem főbelövést akarsz érte. Ez amolyan természetes, az autózással együtt jár. Mint ahogyan a veszély is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!