Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » KÖvettél már el szabálysértést...

KÖvettél már el szabálysértést v. bűncselekményt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 06:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

11:09

azért tudod, hogy ez nem igazán így van ..........

2009. szept. 21. 08:46
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
igen,súlyos testi sértés,könnyű testi sértés.szóval verekedés,mert ha igazam van,nem tudom másképp megoldani.sajnos ilyen országban élünk,sok hülye van.
2009. szept. 25. 07:00
 13/18 anonim ***** válasza:
44%

azért utolsónak heyyyyyyyyyy

az agressziódat valahogy másképpen vezesd le, te mondod, h sok hülye ember van, na szted ők mit mondanak rólad ??

2009. szept. 25. 07:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha esetleg igen, feltétlenül itt kívánok róla részletes beismerő vallomást tenni. :)

A szabályokat azért hozták létre, hogy embert/tulajdont nem érintő, kitalált dolgokra is pénzt lehessen behajtani. A nevében is benne: megsérted te az élő a szabályt. Persze ezt úgy állítják be, hogy mindenkinek érdeke, hogy ezért büntetésben részesülj és ez mindig pénz és mindig a központi perselybe, ahonnan a lakókörzetednek nemigen csurran vissza egy peták se belőle.

2009. szept. 28. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:
07:45-ös!!!nem agresszióról van szó,hanem kötekednek vagy egyszerűen szemetek ,akkor jól megkell verni,más megoldás nincs.
2009. okt. 3. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem értem,néhányan úgy írják,hogy csak gyorshajtás mintha az természetes lenne.én jobban elítélem a gyorshajtót,aki miatt lehet egy baleset,mint egy olyan verekedőt,akinek igaza van.
2009. okt. 16. 19:21
 17/18 anonim ***** válasza:

19:21

ne nevettess már, ne add be nekem, h te soha nem haladtad meg a sebességet , ugyan kérem ...

Aki vezet, az önhibáján kívül is nagyon könnyen bele esik ebbe, most hadd ne hozzak ezer példát, de hát bizony én is mentem már véletlenül 180-al pályán, pedig az még nem is olyan sok, hát városban is előfordul néhány embernél, na de azért jóhogy nem főbelövést akarsz érte. Ez amolyan természetes, az autózással együtt jár. Mint ahogyan a veszély is.

2009. okt. 16. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:
figyelj,én most nem arra gondolok,hogy pl: 50 helyett 80-al megyek,ahol simán túllépheti akárki tényleg,de amiről én beszélek,hogy itt vidéken az utcánkban pl:néhány köcsög 100-al végig megy ,igenis elítélem,mert sok a kisgyerek jönnek ,mennek és itt ne hajtsanak gyorsan ,én erre gondolok,meg persze a balesetek is bárhol 2 dolog miatt vannak :gyorshajtás és ittas vezetés!!!!
2009. okt. 18. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!