Borsodban el lopták a leszakadt villanyvezetékeket szinesfém tolvajok. Katasztrófa helyzetet kihasználva elkövetett bűncselekményt nem szigorúbban büntetik?
Teor cselekmény, méh telepek államosítása pontosan ezen intézkedésekkel akarják megakadályozni ..
Rendőrök is tehetetlenek, mibe kerül elrejteni ezeket a kábeleket, egy kupiba fertőzés veszély miatt még a házkutatás is veszélyes tevékenység ... Ha meg is találják, nem tudják bebizonyítani, hogy ki hol merre elviszi a 10 fős családból egy a balhét, ha nagyon nagy a baj. Nem beszélve a jogvédők állandó szurkálódásáról ...
"Katasztrófa helyzetet kihasználva elkövetett bűncselekményt nem szigorúbban büntetik?"
De. Csak tudod ahhoz előbb kellene valaki, akit büntetni lehet. :)
"Utolsó! te rendőr vagy?"
Nem, én az áldozat vagyok. Vagyis a nagyanyám. Elvittek a garázsából egy elektromos biciklit, egy motorkapát és egy fűnyírót. Kijött a rendőr és jót röhögött az egészen, hogy úgy sem lesz meg a tettes, pedig kamerák is vannak a falu két végén felszerelve, ahonnan jöhetett autóval és amerre kiment.
" Kijött a rendőr és jót röhögött az egészen, hogy úgy sem lesz meg a tettes"
Akkor most rácseszett, mert én már tudom ki a tettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!