Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Albérlőnk nem fizet, hanem...

Háziasszony kérdése:

Albérlőnk nem fizet, hanem elbújik. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Már legalább 10 napja, hogy fizetnie kellett volna a havi bérleti díjat plusz a számlákat. Többször megbeszéltünk időpontot, amiket mindig lemondott, még jó, hogy indulás előtt megcsörgettem telefonon. Aztán eltűnt, nem veszi fel a mobilt, nem hív vissza, nem válaszol SMS-re. A közműszámlák és a bérleti díj már meghaladták a kaució összegét, vagyis már ingyen lakik bent, illetve a mi költségünkre használja a vizet, gázt, villanyt. Szerződésünk szerint nem fizetés esetén azonnali hatállyal felmondhatom a szerződést. Mit lépjek, mert a saját számláinkat is alig tudom kifizetni, így félek, hogy az övét is nekem kell majd, ha végleg eltűnik. Ez már három-hónapos ittléte alatt a második alkalom, nem tudom, milyen jóra lehet ezek után vele kapcsolatosan számítaniMár legalább 10 napja, hogy fizetnie kellett volna a havi bérleti díjat plusz a számlákat. Többször megbeszéltünk időpontot, amiket mindig lemondott, még jó, hogy indulás előtt megcsörgettem telefonon. Aztán eltűnt, nem veszi fel a mobilt, nem hív vissza, nem válaszol SMS-re. A közműszámlák és a bérleti díj már meghaladták a kaució összegét, vagyis már ingyen lakik bent, illetve a mi költségünkre használja a vizet, gázt, villanyt. Szerződésünk szerint nem fizetés esetén azonnali hatállyal felmondhatom a szerződést. Mit lépjek, mert a saját számláinkat is alig tudom kifizetni, így félek, hogy az övét is nekem kell majd, ha végleg eltűnik. Ez már három-hónapos ittléte alatt a második alkalom, nem tudom, milyen jóra lehet ezek után vele kapcsolatosan számítani?!

2013. márc. 15. 17:55
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
mostanra már 2 írásos fizetési követelést adtam át neki, írásban átvette. Mára ígérte megint a fizetést, most jött SMS, hogy nincs pénze. Este átadok neki egy felmondó szerződést. A többiek szerint ehhez képest kell megvárnom a 14 napot. Bárcsak lehetne valamit tenni előbb, mert az órák gyorsan forognak!!! Ő pedig miért venné kisebbre a gázt, vagy használna kevesebb áramot vagy vizet?Nem tudom, mit teszek, ha nem tud fizetni 2 hét múlva sem???
2013. márc. 25. 14:10
 32/33 anonim válasza:
17%
Meg is érdemled!!!! Nem sajnállak!!!! Az isten nem ver bottal!!! Látod,már a kutyát nem érdekli a bajod... kit érdekel,ah voltál olyan hülye,hogy ilyennek kiadtad a lakást...
2013. jún. 15. 22:51
 33/33 anonim ***** válasza:
Össze kell verni mint a sz*rt, és hidd el gyorsan rendeződik majd minden!
2013. jún. 16. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!