Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel akarom jelenteni, illetve...

Fel akarom jelenteni, illetve panaszt tenni az egyik online kereskedőcég ellen, hol lehet?

Figyelt kérdés

Mert olyan dolgot számlázott ki és ki akar fizettetni, amire nem adtam ki egyértelmű műveleti parancsot, pontosabban übereltem egy egyértelmű paranccsal, ennek ellenére végrehajtotta és számlázott.

A rendszerük működése nincs a szabályzatukban részletezve.

Ez esetben pontosan milyen jogi kategóriák merülnek fel? (jogtalan haszonszerzés, megtévesztés, félrevezetés .... az összes érdekel! )

Milyen szerveknél lehet panaszt tenni? (pl. fogyasztóvédelem rendőrség ügyészség . Az összes érdekel)

Mikre számíthatok?

2009. szept. 14. 06:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet felhívni a céget? (ha már az e-mailre nem reagálnak). Attól tartok ,a fogyasztóvédelem nem fog "sietve rohanni" megoldani egy ilyen "piszlicsáré" ügyet. Már bocsi, Neked biztos nem az, de nekik igen. (sógorom ott dolgozik, megőrülnek már a sok hasonló bejelentéstől... ettől sokkal komolyabb ügyeikkel is el vannak maradva).
2009. szept. 14. 11:06
 12/13 A kérdező kommentje:
nincs telefonszám, csak faxszám, rejtőzködnek a személyes kontaktustól a kis odujukban
2009. szept. 14. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Minden kiskereskedelemmel foglalkozó szolgáltató/csomagküldő stb. köteles ügyfélszolgálatot üzemeltetni. Ha tudod a cégnevet, akkor rengeteg infót ingyen megtudhatsz a [link] weboldalon. Én itt szoktam ellenőrizni azokat a cégeket, akikkel üzletelek.
2009. szept. 15. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!