Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Büdös a hús? Érdemes reklamálni?

Büdös a hús? Érdemes reklamálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel vettem 3 db csirkecombot a Coop-ban. Amikor hazaértem,betettem a hűtőbe, s lefeküdtem aludni egy kicsit, mert éjszakás voltam.

Délután vettem észre, amikor mostam meg, hogy büdös!Sajnos ma már nem tudtam visszavinni, mert 1ig voltak csak.

Holnap reggel viszont visszamegyek,s rákérdezek, hogy úgy mégiscsak ezt hogy gondolták.

Ti voltatok már hasonló szituban? Mi lett az eredménye?

2013. márc. 9. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:

hát ez necces szitu. én mondjuk vega vagyok nem érint,

de nem tudom mit tennék mindenesetre az hogy hibás árut adnak, az minden esetben felháborító. kérdés mennyire tudod kiharcolni az igazad.

2013. márc. 9. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Pont ma jártam így, csak tesco és 6 comb... Én nem viszem vissza, nem a környéken vettem, de ha amúgy is mész, próbáld meg, vidd a combot is, hadd szaglásszák.
2013. márc. 9. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Megvan a blokk, illetve a csomagoláson a papír (hús pultnál vettem).

Nem az a 600 Ft aggaszt, hanem, hogy mennyi embert csapnak így még be.

2013. márc. 9. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:

"hát ez necces szitu. én mondjuk vega vagyok nem érint, "

A szag után én is gondoltam rá, hogy nem eszek többet húst, úgy megundorodtam tőle. Rendesen dög szaga volt.

2013. márc. 9. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
iGEN,VOLTAM,ITT A 17.kerületben a CBA-ban,a hentes fiú-aki amúgy is egy unsuimpatikus tróger,mert folyton csak telefonálgat,kedvesség,szemkontaktus nulla,és a pult olyan,mint a hányás-kaptam tőle büdös húst...-na ,nem vittem vissza-oda adtam a kutyáknak-de másnap,forrott az agyam,mert azért vettem meg előző nap,hogy az egy szabadnapomon ne kelljen lekorzóznom Rákoshegyről a boltba,hanem hamar elvégezhessek-lementem hozzá és kérdezte, hogy mit kérek-MONDOM NEKI,HOGY MEGINT UGYAN AZT,MINT TEGNAP,DE NEM OLYAN BÜDÖSET ,MINT TEGNAP-EZT JÓ HANGOSAN,ott a többi vásárló előtt-had égjen a feje a trógernek!!!Csak néztek a vevők-és mindenki helyeselt,mert ők is kaptak már ebből a jó "friss" húsból,amit ez a tróger adott nekik...-és mikor megyek vásárolni,azt csinálom,hogy oda adja a kért húst-én előveszem előtte és megszagolom-had égjen a tróger!!!!!GYŰLÖLÖM emiatt,hogy ilyen egy szar,tróger ,semmirekellő emberek dolgoznak itt Magyarországon,valamki Janinak hívják a gyereket,remélem az életben ha innen kirúgják nem lesz munkája!!!!Hujj de felhúztam magamat megint...PPPPFFFFFFFF
2013. márc. 9. 20:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindent eladnak már, mert a főnökük ezt adja ki nekik. Csak nem értem, hogy ennyire hülyének nézik a vevőt?:S
2013. márc. 9. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
jaj akkor nem csak nálunk van a coopban ilyen probléma..
2013. márc. 11. 00:02
 8/8 anonim ***** válasza:
ha mesélnék a tesco-ról többet nem ennétek húst...:S
2013. márc. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!