Ilyenkor mit tudok csinálni?
Pár éve vettünk egy házat a férjemmel és a lányaimmal.Azt tudni kell,hogy a ház belelóg egy rétbe.Van egy nagy kertünk és egy drótkerítéssel meg van jelölve,hogy meddig a miénk.De 1-2 hete olyan 11-12 éves gyerekek játszottak a réten.De láttam,hogy bemászkálnak a kertünk be is.Kimentem szóltam nekik,hogy ne mert ez már a mi területünk kicsit játszanak arrébb.De másnap ugyan úgy ott voltak,bár igaz nem másztak be.De mind hiába 3-4 nap múlva megint ott voltak.És komolyan már a lányaimat se merem kiengedni mert félek,hogy megverik őket.De múltkor láttam,hogy le van verve a vakolat.De most már rongálnak is.Mivel a szüleiket nem ismerjük ezért nem tudok semmit csinálni.De ezért feltudom jelenteni őket birtokháborításért?
És azért ebbe a témába írok,mert féltem a családot is mert, mint említettem hátha megverik a gyerekeimet,mert odamentek a nagyobbik lányomhoz.És komolyan most már én is félek.
C kategóriások?
Szerintem a kerítést kellene átalakítani vagy betonfalat rakatni.
Szemét kis huligánok játszani mernek a mezőn.
Amit tehetsz az szögesdrót, vizesárok, harci kutyák...
Amúgy meg komolyan mit zavar? Egyszer rászóltál azután nem is mentek be többet tudomásod szerint. Csak azon a részen tartózkodnak ami nem a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!