Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogosult vagyok-e tovabbra is...

Kismi kérdése:

Jogosult vagyok-e tovabbra is csaladi potlekra, abban az esetben, ha kulfoldon elek kislanyommal es meg nem valltam el?

Figyelt kérdés
Valofelben levo anyuka vagyok, es van egy 7 eves kislanyom. A ferjemmel valo kapcsolat az utobbi idoben valtsagba kerult, es en a kislannyal egyutt Erdelybe koltoztem. Az apuka jelenleg is Magyarorszag teruleten el, es dolgozik. Jelen korulmenyek mellet, jogosultak vagyunk-e a csaladi potlekra, amely egy gyermekes csalad eseteben 12.200 ft? Vagy kerelmezni kellene ennek megszakitasat es igenyelni a jelenlegi tartozkodasi helyunkrol, azaz a roman allamtol? A valaszokat elore is koszonom. Udv mindenkinek!

2013. márc. 8. 09:38
 1/2 anonim válasza:
Nem vagytok jogosultak a családi potlékra. Meg kell szüntetni,és ahol laktok,ott kell igényelned.
2013. márc. 8. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom hogy nem vagy jogosult, én arról hallottam hogy 90 napig jár de utána az adott országban kell elintézni, de nekem is most kellene utána nézni, mert érintett vagyok én is.
2013. márc. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!