1 éves munkaviszony meglétével 1 évig nem kell fizetnem társadalombiztosítást (6000Ft körüli)?
Ezt honnan veszed?
Dehogynem kell.
(persze kérheted az önkormányzattól ha rászoruló vagy,de alap esetben kell hogy valaki fizesse utánad)
Ez baromság.
Ha elveszted a munkahelyed akkor attól a naptól számítva 45 napig nem kell csak fizetned utána már kell.
Az önkormányzatnál kérheted hogy fizessék,. de ahhoz be kell jelentkezned a munkaügyi központba és kérned kell ott valami papírt róla.
Ezt pontosan nem tudom sajnos mert nekem szerencsére nem kellett kérnem mert hamar találtam melót csak ilyen lehetőség van azért is írtam hogy tudjál róla.
Ha a munkanélküli segély alatt az álláskeresési járadékot értetted, akkor a munkaügyi igazolásával mehetsz az önkormányzathoz foglalkoztatást helyettesítő támogatást igényelni. Akkor a TBd is rendezve lesz.
Ha nem vagy rá jogosult, vagy nem igényled, akkor passzív jogon még 45 napig vagy jogosult (nem kell fizetned)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!