Segitség Nem találom a jármű tulaját Van rá esély? Hogy csinálják?
Vettem egy autót az üzekbetartotol azt mondta hogy ha a tulaj hazajön akor kűldi a törzskönyvet (üzembe tartoival adtak el hogy ne keljen àtiratni)
Èn át szeretnèm majd írni de kiderült hazafelé igazoltatasnal hogy atiras elm.miatt ideiglenesen......
Az a lènyeg ha a törzskönyv meg is lenne nem tudom hogy ki a tulaj mert ahogy halgatom az embereket volt èn elötttem vagy 3-4 tulaj uzembetartoival
Na szóval èn azt az embert keresem aki szerepel abban az adasveteliben mint vevő , amelyben a forgalmiban szereplö tulaj eladta
"amiröl tud az okmány iroda "
Nagyon nagy katymasz az egèsz soha többet nem veszek így autót ( ez lett volna az első)
"vajon az üzembetartónak van e joga eladni a járművet?"
Már mitől lenne? Én is adjam el a cég autóját amivel járni szoktam? :)
"Vettem egy autót az üzekbetartotol"
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Te szimplán csak egy lopott(jogos tulajdonosától törvénytelenül megfosztott) autó orgazdája lettél. :)
"Már mitől lenne? Én is adjam el a cég autóját amivel járni szoktam? :)"
költői kérdés volt :)
Igen tudom hogy ez most nem az enyèm csak az udvarban àll:(
Sajnos senki nem tudott velemjönni vàsàrlàskor:/
Akkor ezt úgy mírom megoldani hogy :
Irok egy levelet a forgalmiban szereplő szemèlynek (a címe bennevan ès az okmány iroda szerint Ő lejelentette hogy eladta csak nem adhatjàk ki hogy kinek)
Elkèrem a törzskönyvet ha nàllavan meg tölle az autót megvàsàrló szemèly adatait (ugyebàr ő a jogos tulaj)
Ès vele egyezkedek ha birok
Jó a gondolat menet?
milyen papírjaid vannak? mit írtál alá? szertődés vagy mi volt?
vagy csak a kezébe nyomtál egy kis pénzt azt csá?
mekkora összegről van amúgy szó? csk érdekesség.
Írtunk egy asadvètelit
140 000 forintot adtam----> kaptam egy 91es 2es golfot 1.3i jo allapotú
Meg a forfalmit ennyi :/
Hazafele igazoltattak (szerencse hogy helyi rendőr)
Közölte hogy nem adhatta volna el a csàvó a kocsit meg hogy ideiglenesen ki van vonva mert nem írtak àt
Ja ès mondta a police hogy azzal az adasvetelivel kitörölhetem a seggem mert nem a tulajjal írtam szóval most valaki kocsija ott àl az udarunkba:/
Valahogy elkène kezdeni felgöngyölíteni az ügyet :///
Tudnom kène hogy ki a tulaj valójában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!