Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köteles vagyok tanúskodni?

Köteles vagyok tanúskodni?

Figyelt kérdés
Életársi viszonyban élek a párommal.Egy éve beidéztek a Rendőrségre,akkor külön éltünk.Volt egy ügy amiben akkor tanú vallomást tettem.Azóta újra együtt vagyunk,de már jött a bírósági ídézés az ügyben,hogy mennem kell tanúskodni ellene.A kérdésem az lenne,hogy köteles vagyok-e tanúskodni.Az igazság az,hogy akkor próbáltam menteni magam,mert árultam egy telefont amit nem küldtem el a vevőnek,a számlámra átutalta a pénzt.Én voltam a gyanúsított és amikor beidéztek,azt mondtam,hogy ő volt,csak az én számlámra kérte a pénzt,persze ő tagadta a rendőrségen jogosan.Ami miatt most ő a gyanúsítot,hogy elköltözött itthonról,és vitte a számítógépet is,és az idő alatt bejelentkezett az email fiókba amiről én tartottam a kapcsolatott a vevővel amikor külön voltunk,a jelszó emlékeztető be volt kapcsolva,és úgy tudot belépni.
2013. febr. 17. 19:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És olyan IP-címről jelentkezett be,ami nem köthető hozzám,csak hozzá.
2013. febr. 17. 20:01
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Elég zavaros ügy, de tudod mit, annyira unom, hogy a hozzád hasonlók miatt kétnaponta kiírnak egy "Nem küldik a telefont, mi lesz a pénzemmel?" kérdést, hogy edd meg magadnak, amit főztél.

Rákened az élettársadra, aki még ennek ellenére mindig veled van?

2013. febr. 17. 20:01
 3/19 tetro ***** válasza:
100%
Miért nem küldted el a telefont? És miért mártod be a párod a te bűnödért? :()
2013. febr. 17. 20:06
 4/19 A kérdező kommentje:
A kisfiam,az nap ahogy megkaptam a pénzt,kárt tett benne,és a pénzt sem tudtam már vissza küldeni,mert sürgősen kellett.
2013. febr. 17. 20:09
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a kérdésre a válasz nem.

De ha már összejöttetek lehetne benned annyi gerinc, hogy inkább bevállalod, mint hogy neki legyen kellemetlen. Mert ha hallgattok, akkor ugye a többi bizonyíték alapján fognak eljárni, amik a barátnőd ellen szólnak ebben a pillanatban.

2013. febr. 17. 20:09
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

"A kisfiam,az nap ahogy megkaptam a pénzt,kárt tett benne,és a pénzt sem tudtam már vissza küldeni,mert sürgősen kellett."

Meg ugye a brazil burgonyavész. Meg a Hold állása. Meg a BUX index.

2013. febr. 17. 20:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy ezzel a kiírt kérdéssel mindent bevallottál?
2013. febr. 17. 20:12
 8/19 A kérdező kommentje:
24/N vagyok épp azért voltam beijedve.Ő azt mondta,most már mindegy hagyam,nehogy hamis tanúskodásért rosszabb legyen,mint most ő kap majd
2013. febr. 17. 20:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Most nem érdekel,hogy bevalottam-e mert én a bíróság előtt is bevalanám,de most meg erőskodik hagyam,nehogy rosszabb legyen,hogy hamisan vádoltam.
2013. febr. 17. 20:13
 10/19 tetro ***** válasza:
100%
és azóta visszafizettétek legalább az összeget? mert az azért sokat számít majd a tárgyaláson...
2013. febr. 17. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!