Hogyan válhatnék meg veszteség nélkül (! ) a praxisomtól?
Az Önkormányzatnak adnám el a praxisom, amelyik hajlandónak is mutatkozik pénzt fizetni érte. Ám az ügyvédem azt állítja, hogy erre nincs mód, praxist csak egy másik orvosnak adhatok el, olyannak, akit az Önkormányzat alkalmasnak ítél a praxis működtetésére. A kérdésem az lenne, hogy tényleg van ilyen rendelet és ha igen, létezik-e valamilyen kiskapu?
Van módom ugyanis lemondani a praxisról. De miért tenném? Épp elég pénz fekszik már benne... (ezért hangsúlyoztam ki a kérdésben is: veszteség nélkül!)
Nem megyek el szobafestőnek, külföldre jöttem, ahol jobban megfizetnek. Sajnos a volt életem "követ" bizonyos mértékben, ezért egyelőre sok pénz kerül haza, de ez már másik kérdés.
A praxis egy (milliós) értéket képvisel, ezt szeretném értékesíteni - bár aki ezt tudja, tudja, aki nem, az meg ne próbáljon meg segíteni! :)
A helyi rendeletek inkább ellenem dolgoznak, mintsem velem...
"A praxis egy (milliós) értéket képvisel, ezt szeretném értékesíteni "
Ebből nem igazán tudtuk meg mi az a praxis. Amiről meg nem tudjuk mi az azt meg sem vesszük. Úgyhogy éhen maradsz! Hahaha...
6!
Ha már eleve nem tudod egy ilyen kérdésnél mi a praxis, ne foglalkozz vele.
Tisztelt 8-as, "mint ügyvéd"!
Összefoglalható röviden, hogy mit mondanak ezek a rendeletek? Amennyiben igen, megkérnélek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!