Ha népszavazás lenne a marihuána legalizálásáról akkor te mire szavaznál?
Igen legyen legális.
Nem ne legyen legális.
Én az igenre tenném a voksom mert szerintem feleslegesen tiltsuk,és sokk munkát és pénzt hozna az országnak ami most nem jönne rosszul...
Legyen legális.
Még nem próbáltam, nem is akarom és mindenkit csak lebeszélnék, de aki hozzá akar férni az most is kap (én is tudnék kihez fordulni ha meggondolnám magam). Viszont a szervezett bűnözés hatalmas pénzeket kaszál belőle.
Persze, ahogyan már írták, ugyanúgy korlátozva és adóztatva, mint a dohányt és a szeszt.
Szabosz nem mondott hülyeséget.
Nézzük meg, h megy most:
Drágán adhatom, hiszen ráfoghatom, h fekete cucc, kockázatos árulni, közben mindenki tudja, h a nagy elosztót nem érheti baj, mert a zsebében van mindenki(V. László)
Monopol helyzetben van, nem kell tartania a konkurenciától, ha valaki mégis okoskodik felnyomják.
Ha olyan kedve van egy gramm helyett ad 0,8-at, hová mész, a rendőrségre?
Nem fizet adót se.
Nem kell foglalkoznia semmivel, dől a lé.
Ezzel szemben, ha legalizálják akkor figyeljen oda az ÁNTSZ meg egyéb előírásokra, fizessen adót, olcsóbb lenne a cucc, mert már nem kockázatos, számoljon a konkurenciával, nem adhat 0,8-at mert akkor bla bla bla.
Na most szerinted?
Nem!!!
Egy csomó becsületes díler tönkremenne, és a sok csicskagyerek, aki eddig nem tudta volna beszerezni azzal menősködne.
legalizáljunk az emberölést mert aki nagyonakar igyis fog:D
viccet félreértve Nem igyis elégbaj van a legális drogokkal nemkell még egy
Ticcsuk be, ne ticcsuk be? Nekem ez sokk... :D
Nem mennék el szavazni, nem érdekel.
"Csak akkor, ha a kezdeményezésben legalább úgy korlátoznák a használatát, mint a dohányzásét és az alkoholfogyasztásét, együttvéve. Nem kérek sem betépett sofőrökből, sem a mellettem cigizők füstjéből."
"Ezt én úgy gondoltam, hogy evidens."
Bár mindenkinek az lenne. Ha előkészítetlenül engedélyeznék a marihuánát (vagy csak szimplán rosszul kommunikálnák le), az átbillentené a dolgot a ló túloldalára. Sokaknak az jönne le, hogy "hohó most aztán szabad füvezni", és ott, akkor és úgy szívnának, ahol nem szégyellik, gondolván hogy joguk van hozzá. (Ne felejtsük, hogy fiatal még nálunk a demokrácia, a szabadság fogalma nem tisztázódott még le.)
Ezt sem árt azért előre tudatosítani... Ahogy sok bagósnak most sem evidens az, hogy nem kényszerítjük másra a füstünket, és sok piásnak sem az, hogy inni csak mértékkel és felelősséggel szabad.
amíg a cigaretta meg az ivászat is így legalális akkor ez miért ne lehetne az?
Ezekre a marihónajjára azt mondják drága...Cigaretta nem drága?Napi 1-2 doboz ...napi 800-1500 forintok...,Piák nem drágák?10-15 sör naponta meg ilyen olyan többezer /nap...
Aztmondják káros.Cigaretta az olyan egészséges,nem?Az alkohol a vedeléssel meg a vegyesen iszogatás is 100évet tesz elénk.
"Belelehet halni"...Cigaretta az ugyebár a rákot gyógyítja!Ja nem!Pont hogy okozza és egyéb betegségeket!
Ital ugyebár a májat nem kíméli!...
Ez a szer is olyan mint a sör...ha mértékkel használod akkor "napi 1-2 doboz " sör kategóriája...Hogy nem függőséget okoz,hanem 1 necces és lehúzott nap után amikor a főnököd meg több aberált állatot szónélkül kussolva elkellett tűrni,mert tőlük kapod a fizut ,akkor a 1-2 doboz sör jólesik...
Igen rálehet szokni,de akkor ha a káros drága izékre rálehet szokni amik jól esnek akkor a italok és dohányárukat is bekell tiltani!
Szóval ez sem olyan túlnagy was ist das...
Legyen legális. :)
Aki azt mondja, hogy ne legyen legális akkor ennyi erővel a cigi meg a pia is illegális lehetne nem? A részegek miatt van a közúti balesetek 70%-a, úgyhogy ez még talán veszélyesebb dolog mint a drog. :DD
Amúgy meg régen a sámánok is használtak kábítóanyagokat, mégse lett bajuk belőle. Sose az a baj, hogy kipróbál az ember valamit, vagy ritkán csinálja. Hanem az ha nem tudja hol a határ és éjjel-nappal csinálja.
Anyám folyton aggódik, hogyha meglát egy sört nálam (25/F vagyok). Eddig még sose voltam berúgva és nem volt semmi probléma azzal, hogy néha megiszok egy sört. Ha hagyod, hogy az anyag illetve ha hagyod, hogy az ital irányítson akkor van baj. Jahh és apám egy alkoholista hajléktalan volt. Én miért vagy vagyok az? Mert nem vedelek éjjel-nappal, néha bedobok 1-2 sört és ennyi. A lényeg a mértékletesség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!