A vaskereszt illegális?
Figyelt kérdés
Vaskereszt nyakláncom van,az osztálytársaim azt mondtak hogy illegális.Tényleg így van?2013. febr. 12. 07:42
11/17 A kérdező kommentje:
9-es vagyok.Az osztályfőnököm is szólt érte.Ők a hülyék én mondtam nekik hogy legális.
2013. febr. 12. 11:43
12/17 anonim válasza:
Legális, nem tehetnek semmit.
13/17 anonim válasza:
Lehet viselni, nem önkényuralmi jelkép.
14/17 anonim válasza:
Ha nem a 1121 Budapest, Budakeszi út 48.-ba jársz akkor nem szólhatnak semmit.
15/17 anonim válasza:
Ezek a fasisztanáczikok még mindíg használják a vaskeresztönkényuralmijelkép-et.
Nézd meg milyen felháborító:
16/17 anonim válasza:
Csatlakozom az értelmiséghez,a vaskereszt nem illegális.
ezt bizonyítja az is,hogy rengeteg motoros öltözetén láthatunk ilyet,legyen az felvarró,motoros párna,ilyen mintájú ruhák, illetve ékszerek.tehát ez a jelkép nem illegális Magyarországon.Ha nekem nem hiszel,akkor járjál utána hivatalos oldalakon,mert a fórumokra olyanok is írhatnak,akiknek lövése sincs az egészről,csak látott olyat akinek az unokabátyja hallott róla.
Bár hozzáfűzném,hogy bármiféle jelkép illegálisságának semmi értelme nincs,ugyanis ha megnézed Magyarországon és még 1-2 országban van ilyen baromság.
17/17 anonim válasza:
és mi a mi a helyzet, ha minden ki van cenzúrázva? akko is szólhatnak érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!