Oroszországban engedélyezett sorozatlövő tűzfegyver polgári kézben való tartása?
Figyelt kérdés
Csak mert érdekel :)2013. febr. 9. 16:13
2/10 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem előbb de rendben, válaszolok...
Nos...Nem tudom ezért kérdeztem.
2013. febr. 9. 16:16
3/10 anonim válasza:
Hát, szerintem nem. Még USA-ban Arizona és Texas államban (ahol nagyon laza a fegyvertörvény) ott is baromi szigorúan nézik az automata lőfegyvereket.
4/10 Shai-Hulud válasza:
Nem engedélyezett.
Oroszországban hivatalosan csak maroklőfegyvert lehet engedéllyel tartani, önvédelmi célra.
Nem hivatalosan persze más a helyzet...
De nem hivatalosan mindenütt más. :-)
5/10 anonim válasza:
Hát nem hivatalosan itt is tarthatsz még légvédelmi üteget, vagy atomrakétát is.
6/10 ZETAS válasza:
7/10 Vadkan01 válasza:
6-os nem értem mi van odaírva?
8/10 ZETAS válasza:
Igen, mert az orosz törvények oroszul vannak.
Érdemes átnyomnod valamelyik fordítóprogramon, ha nem érted, ami oda van írva. A lényeget visszaadja.
9/10 Vadkan01 válasza:
Hát fordító elég furcsaságokat írt, úgyhogy inkább megtanulok oroszul és holnap elolvasom.
10/10 anonim válasza:
"Hát fordító elég furcsaságokat írt, úgyhogy inkább megtanulok oroszul és holnap elolvasom.
"
LOL :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!