Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meddig várjak a fizetésemre?

Meddig várjak a fizetésemre?

Figyelt kérdés

Január 31-én felmondott, majd február 3-án visszalépett, de a januári fizetésemnek kb. csak a felét adata oda, az is több részletben (eddig mindig 2 részletben 15-én, illetve hó végén szokott fizetni).

A felmondás is az okból történt, hogy nem tud fizetni tovább, de a hivatalos végkielégítést sem tudja kifizetni, így "visszavett". Február 4-én megsemmisítette a felmondást, azóta újra dolgozom.

Ezután most meddig várjak arra, hogy a maradék fizetésemet odaadja?

Előzmények:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__39501..

2013. febr. 7. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Munkabért legkésőbb a tárgyhót követő tizedikén éjfélig kell kifizetni.
2013. febr. 7. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Tehát folyó hó tizedikén éjfélig kell várnod a januárban ledolgozott munkabéredre. Így már érthető?
2013. febr. 7. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Munkaviszony megszűnése esetén azonnal el kell számolni.
2013. febr. 7. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy sehogyse akar fizetni. Azért vonta vissza a felmondást, mert nem tudta kifizetni a végkielégítést, de pont azért mondott fel, mert fizetést sem tud adni. Így se,úgy se kapok pénzt...
2013. febr. 7. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!