Most a vagyonöröknek ujbol kell vizsgázni?
Üdv
Hallotam egy hírt hogy a Most a vagyonöröknek ujbol kell vizsgáznia .
Ez igaz ,azazz elfogaták már?
Ha igen akkro hogy fog ez zajlani ?
menynibe fog kerülni ?
Mert én tavaly nyáron tettem le Hatvanban ,és szomoruan érint engem hogy megint kell fizetnem egy oylanért amit megtanultam.
Véleményeket kérek ez ügy kapcsán.
Még jó, hogy senki nem tette fel eddig ezt a kérdést!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3889..
Igen újra kell vizsgázni az összes személy és vagyonőrnek , közterület felügyelőknek és még jó pár embernek .
Az oktatásra és a vizsgára eddig azt mondták , hogy 1200Ft körül lesz .
Hogy hogyan lesz ? Azt még ők se tudják , viszont én is kíváncsi vagyok rá . De lemerem fogadni , hogy lesznek érdekes dolgok , mert több mint 80000 embert "továbbképezni " nem hinném hogy menni fog .
Inkább a 12000-hez van közelebb.
"A Magyar Országgyűlés úgy határozott, hogy a magánbiztonsági szektornak és ezen belül személy- és vagyonőri szakmánknak presztízst kíván teremteni. Emiatt a munkatársaknak meg kell ismerkedniük a megváltozott jogszabályi környezettel, köztük új kötelességeikkel is. A 2012. évi CXX. törvény és az annak végrehajtásáról gondoskodó 68/2012. (XII. 14.) BM rendelet éppen ezért kötelező képzést ír elő a vagyonőrök részére. A képzés költsége, illetve a vizsga díja összesen 11.595 Ft. "
forrás: /minden vagyonőrnek ismerni kellene/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!