Ti melyik ügyvédet választanátok?
Ti melyik ügyvédet választanátok???
1., Tisztelet Asszonyom!
2013.01.29-én ... irodában várom az összes irataival.
Az óradíjam 15.000-Ft.
Tisztelettel
2./a., Kezét csókolom!
Hétfőn tudunk találkozni,dél körül, kora délután.
Az esti órákban tudom általában felvenni a
telefont, hívhat bármikor, kötetlen a munkaidőm.
Üdvözlettel:
b., Kezét csókolom!
Sajnos csak ma reggel olvastam el az üzenetét,
ezért nem válaszoltam.
Előre semmiképpen nem tudom megjósolni azt, hogy
mi lesz a végeredmény, de majd elolvasva a
papírokat, már okosabb leszek.
A határidő 30-án éjfélkor jár le, tehát nem késtünk
le semmiről.
Ezzel kapcsolatban szeretném elmondani még, hogy
sajnos a mai találkozót holnapra kell áttennünk,
mert egy halaszthatatlan ügyben el kell utaznom
a levél elküldése után.
Kérem, csörögjön rám, hogy elmenthessem
a telefonszámát, s ne csak levélben tudjam elérni.
Üdvözlettel:
3./a., Kérem írja meg mire kötelezték 8 napon belül kérjen
a bíróságtól jegyzőkönyv másolatot abban le van írva
a teendő
Ha ítéletet hoztak 15 napos a fellebbezési idő -
ha végzést akkor 8 nap
dr. ... tárgyalta az ügyet? Én is voltam ezen a
napon nála délelőtt tárgyalni
a jegyzőkönyv holnapra biztos elkészül kérje
meg telefonon iktató irodát kérje a központtól és
ott megmondják
Én a héten már nem tudok foglalkozni ezzel 29.-én
van ujra tárgyalásom akkor találkozhatunk a
biróságon is kb fél 10-kor várhat a portán ,
és előtte az emeletem az iktatóban elkérheti
a jegyzükönyvet Ott megnézném tudok-e segiteni és
ha igen akkor eljöhet hozzám 29.-én kedden Ha
nem jön délelőptt akkor jöhet 13 óréra
vagy hivjon telefonszámon előzményi iratok
is kellenek ki inditotta a pert volt e szakértő stb
b., Sajnálom, hogy nem itteni az ügy ,másrészt valamit rosszul jegyzett meg Ha még nem hoztak itéletet, nincs nagy probléma , az lehet kedvező is. Amit írt a kifogás- ról pontatlan
ez a lehetőség akkor jön szóba, ha nagyopn elhúzódik az ügy vagy a bíróság szabálytalanságot követ el , és nincs 8 napos határidő mellékelem amit ezzel kapcsolatban tudni lehet , az internetből is kikeresheti
Ha 22-én volt a tárgyalás a következő naptól számitana a 8 nap tehát még szerdán is be lehet adni Addigra elkészülne a jzkv is ,és a panasznapon szerdán bemehet a biróságra ott megnéznék miről volt szó pontosan a tárgyaláson ,és mit kellene tennie ,illetve felveszik a jegyzőkönyvet vagy akár a Kifogást is Nem hallottam még olyanról, hogy a bíró javasolja a kifogást , hiszen az ő ellene irányul , Azt pedig hogy még nem hozott döntést nem lehet kifogásolni
Meg kell nézni pontosan mi van a jegyzőkönyvben ,és kérjen másolatot
Egy későbbi tárgyalásra esetleg el tudok menni miután megismertem részleteiben is az ügyet és ha ügyvédi megbizást akar adni részemre ,
Nem kell tehát jönnie kedden , üdvözlettel
c., Jöhet ide is délután 1-2 között vagy 10 órakör a biróságon is találkozhatunk , és a későbbiekre tudom is vállalni mindne bizonnyal az ügyét megbezsélésünktől fühhőn Most sietek üdvözlettel
4.a., Hívjon fel, ma is találkozhatunk. Nem tudom, hová valósi, megtalál-e (a posta mögött van az irodám).
b., Ha nem ismerem a kérdéseket, nyilván váalszolni sem tudok.
A korábbi iratokat is látnom kellene.
Telefonon kellen egyzettenünk, mert nagyon nem tudom, miről van szó.
üdv.
c., hétfőn (28-án)15 óra?
/aliroda, a Posta mögött)
d., Egyszerűen nem látom át az ügyét és nem tudom az iratok ismerete nélkül megválaszolni a kérdéseit. Várom hérfőn.
Az elején megpróbáltam rendben írni és helyesen, aztán már nem foglalkoztam vele.

nekem meg pont a 2-es tűnik halogatónak, aki pont mindenre ráér, csak ezzel az üggyel nem ér rá foglalkozni, és azért ilyen 'simulékony'
a többi közül is a 3-as 4-es akik közül választanék, mert azok már valamennyire foglalkoztak az üggyel a leírtak alapján.
Azért vagyok bizonytalan, mert
1., egyet írt, amiben időpontot és árat írt és kész.
A 2., kedvesnek tűnik, de először hétfőn tudunk találkozni, majd sajnos a mai találkozót holnapra kell áttennünk? Mi van, ha a tárgyaláskor is halaszthatatlan ügye lesz?
A 3. kioktató, össze - vissza ír, persze segítő szándékú. Mi az, hogy a bíróságon találkozunk? Majd az én tárgyalásomkor is találkozik valakivel? Ő az egyedüli nő, de mi az, hogy a panasznapra menjek el? Ő meg egy későbbi tárgyalásra esetleg el tud jönni? Nem kell mennem, de mehetek is? A későbbiekre tudja is vállalni minden bizonnyal az ügyet megbeszélésünktől függően?
A 4.-es válaszolni sem tud? Egyszerűen nem látja át az ügyet és nem tud válaszolni? Ő régebben polgármester volt.
Az interneten mindegyiknek van alaphirdetése, a 4-esről találtam egy régi képet, amin még polgármester volt és a 2.-ról egyet, ahol a TV2-ön szerepel.
Köszönöm, ha segítetek!!!

Te most keresel ügyvédet? Elég zavaros a kérdésed, ne haragudj.
1. vagy 4. ügyvédet választanám a helyedben. Nyilván nem várhatod, hogy ismerje a 4. ügyvéd az ügyedet, ha még nem is jártál nála. Felelős ügyvéd az iratok ismerete nélkül és e-mailben nem fog neked semmit sem mondani, nem is értem miért várod ezt tőle.
Igen, én most keresek ügyvédet.
Mindegyik ügyvédnek leírtam az ügyemet.
Azt hiszem a 2-es számút választottam.
Remélem, hogy sikeresen?!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!