Amerika205 kérdése:
Az törvénytelen lenne a filmet töltenék le az internetről, illetve videót a YouTube-ról?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 20:51
1/10 anonim válasza:
Így van. Bármelyik pillanatban betörhetik az ajtódat.
3/10 Cicuskaaa123 válasza:
Törvénytelen igen, de tudod hányan csinálják ezt :D Én is... xD
4/10 anonim válasza:
Törvénytelen.. most is a börtönben ülök és onnan gyik.hu-zok, mert sok videót töltöttem le Youtuberól..
5/10 anonim válasza:
Igen, de nem kell ettől fosni. A fél ország börtönben ülhetne, ha ezt komolyan vennék.
7/10 anonim válasza:
törvénytelen de a netezők 90% csinálja, mégsem csukták még le őket. nekem vagy 800gb ilyn film, zene, progi, kép stb van gépemen. és ????
8/10 anonim válasza:
Itt hol a párkapcsolat? Nah, mind1 amúgy igen törvénytelen, a nevem Lugosi Béla NNI ügynök, épp az ip-det nyomozom le.
9/10 anonim válasza:
Már a szándéka is az. Ezt már egész biztosan jelentették a rendőrségen, úgyhogy kezdj el összepakolni fogkefét, fogkrémet és vazelint.
10/10 anonim válasza:
NEM TÖRVÉNYTELEN!! Egyik része a válaszolóknak viccel veled, a másik része pedig tudatlan.:)
A saját célú letöltés nem illegális. Saját felhasználásra letölthetsz bármilyen filmet, videót, zenét. Kivételt képeznek különféle programok, azokat még saját felhasználásra sem tölthetsz(hetnél) le. Tehát amíg otthon hallgatod, illetve nézed ezeket a dolgokat, és nem osztod meg másokkal, addig nem szegsz törvényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!