Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tb fizetésének a kikerülése?...

Tb fizetésének a kikerülése? Lehetséges volna így?

Figyelt kérdés
A Tb-met nekem kellene fizetnem, mert befejeztem a tanulmányaimat és pályakezdő vagyok. Az önkormányzat sem fizeti, mert az egész háztartást nézik, és úgy nem lennék jogosult. A kérdés az, hogy ha apám örökölt egy házat, és oda átíratnám a lakcímemet, és úgy igényelném a tb támogatást, akkor megkapnám? Természetesen csak a kártya szerint laknék ott, amúgy nem. Néznék azt, hogy kié a ház, vagy hogy miből tartom fent? És állandó lakcímemet kellene átíratnom vagy elég ideiglenes is? Illetve a szemétdíjat automatikusan kiküldenék, hogy fizetnem kell azt is? Mert ha igen, akkor egyből nem érné meg.

#TB #társadalombiztosítás #szemét díj #hulladék díj
2013. jan. 16. 21:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy csak a házastárs/élettárs vagy vele egy háztartásban élő gyerekek jövedelméről kell nyilatkozni.

A te esetedben feltételezem nincs ilyen ...

pl itt is, így kérdezik, ezért mondtam, hogy menj be kérdezd meg!

[link]

2013. jan. 17. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!