Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire lehet ilyesmit csinálni?

Mennyire lehet ilyesmit csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,ha készítek oktatóvideót bármiről és én ezt a neten árulom akkor mi történhet?

Lehetséges az oktatóvideóimat árulni a neten pl: nyitok egy oldalt és ott lenének fent pár ezer ft-ért

2013. jan. 13. 15:54
1 2
 11/17 EagleHUN ***** válasza:
69%

"És ezzel nem lehet lebukni?"

Ha külföldi oldalon osztod meg biztosan nem.

Nézd meg a nagyobb Magyar torrent oldalak is pl Ukrajnában vannak szerverbérlésben, és a Magyar állam egyszerűen nem tud vele mit kezdeni, pedig súlyosan sértik vele a szerzői jogokat. Na most az adóhatóság nem fogja átnézni még idehaza sem az egész Magyar internetet hogy ki - ki a saját szerzeményével keres-e pénzt.

Szóval nem valószínű, de amíg itthon elérhető a megosztás addig azért benne van a pakliban, főleg ha van 1-2 rosszakaród is.

2013. jan. 13. 16:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Írhatok privát üzenetet?utolsó
2013. jan. 13. 16:28
 13/17 EagleHUN ***** válasza:
79%

Lebukás=adócsalás=súlyosságtól függő pénzbírság+ugyanígy súlyosságtól függő maximum 2 éves felfüggesztett börtön.

Ez egyetem meg főiskola alatt=kicsapás

2013. jan. 13. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérd a nagymamád számlájára a pénzt.

(gondolom, neki nem baj ha kicsapják az egyetemről)

2013. jan. 13. 17:12
 15/17 A kérdező kommentje:
:)
2013. jan. 13. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
"Kérd a nagymamád számlájára a pénzt. "Győzüke is megúszta,igaz Viktor népéhez tartozik.
2013. jan. 13. 17:42
 17/17 A kérdező kommentje:
:) értem :) hát így nem hiszem,hogy kockáztatok
2013. jan. 13. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!