Mennyire lehet ilyesmit csinálni?
Sziasztok,ha készítek oktatóvideót bármiről és én ezt a neten árulom akkor mi történhet?
Lehetséges az oktatóvideóimat árulni a neten pl: nyitok egy oldalt és ott lenének fent pár ezer ft-ért
Igen utána néztem és egyéni vállalkozást kell nyitni az egyetem alatt lehet nyitni?
Most kezdtem az egyetemet és gondoltam,hogy ebből is jól jönne egy kis pénz.
Ha a videódban mások tulajdonát és anyagát engedélyük nélkül nem használod föl, illetve nem sérted a videóval mások jogait akkor szerintem minden további nélkül.
Az már más kérdés hogy ha bevételed lesz ebből akkor hogy adózol, vagy ha nem akkor hogy nem buksz le. Lehet hogy valami vállalkozói igazolvány sem ártana. Ehhez viszont törvény kikötheti hogy oktatást csak olyan végzettségű végezhet aki tanulta, illetve valamilyen oktatói végzettsége van. Szóval hiába vagy diplomás ha az nem tanári diploma.
Értem,és ha felteszem és eladom a neten akkor,ha lebukok mit kaphatok?
Vagy van ennek lebukás veszélye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!