Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire lehet ilyesmit csinálni?

Mennyire lehet ilyesmit csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,ha készítek oktatóvideót bármiről és én ezt a neten árulom akkor mi történhet?

Lehetséges az oktatóvideóimat árulni a neten pl: nyitok egy oldalt és ott lenének fent pár ezer ft-ért

2013. jan. 13. 15:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%
Be kell fizetned az adókat a mocsok politikusok zsebébe...
2013. jan. 13. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként itt magyarországon senki nem fog semmilyen oktató videoért fizetni pár ezret... Meg ha mégis, max 1 ember letölti, aztán rakja fel torrent oldalra, ahol letölti a többi..
2013. jan. 13. 16:18
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen utána néztem és egyéni vállalkozást kell nyitni az egyetem alatt lehet nyitni?

Most kezdtem az egyetemet és gondoltam,hogy ebből is jól jönne egy kis pénz.

2013. jan. 13. 16:18
 4/17 EagleHUN ***** válasza:
100%

Ha a videódban mások tulajdonát és anyagát engedélyük nélkül nem használod föl, illetve nem sérted a videóval mások jogait akkor szerintem minden további nélkül.

Az már más kérdés hogy ha bevételed lesz ebből akkor hogy adózol, vagy ha nem akkor hogy nem buksz le. Lehet hogy valami vállalkozói igazolvány sem ártana. Ehhez viszont törvény kikötheti hogy oktatást csak olyan végzettségű végezhet aki tanulta, illetve valamilyen oktatói végzettsége van. Szóval hiába vagy diplomás ha az nem tanári diploma.

2013. jan. 13. 16:19
 5/17 EagleHUN ***** válasza:
79%
Attól még oktatni nem vagy jogosult.
2013. jan. 13. 16:20
 6/17 A kérdező kommentje:
Hoppá...Elte ik-n tanulok programozást
2013. jan. 13. 16:21
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha akarsz ebből valódi bevételt, ne jelentsd be sehol. Mert annyi adót legombolnak rólad, hogy nem marad semmid.
2013. jan. 13. 16:21
 8/17 A kérdező kommentje:
És ezzel nem lehet lebukni?
2013. jan. 13. 16:22
 9/17 EagleHUN ***** válasza:
100%
Még valami. Egyes videómegosztókon pl a youtubeon is, a videó nézettsége után(csak bizonyos nézettségszám fölött) fizetnek, ha engedélyezed nekik hogy a te videódon reklámozzanak is!
2013. jan. 13. 16:22
 10/17 A kérdező kommentje:

Értem,és ha felteszem és eladom a neten akkor,ha lebukok mit kaphatok?

Vagy van ennek lebukás veszélye?

2013. jan. 13. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!