Két nyomozó átkutatta a fiam szobáját házkutatási parancs nélkül. Mit tehetek?
Két nyomozó átkutatta a (20éves) fiam szobáját (drogot kerestek persze nem találtak) nem engedték hogy nekem telefonáljon szerintem mindezt házkutatási parancs nélkül tették.
Persze nem tudom bizonyítani hogy a lakásomban voltak Halott ügy igaz?
1. Egy jó nagy büdös pofon amiért drogozik
2. Még egyet ha nem, de nem mondta hamarabb.
3. Egy harmadik nagy büdös pofon, amiért 20 évesen annyi esze volt, hogy a rendőröket beengedte a lakásba.
Én még egy TIGÁZ-ost se engedek be még az udvarra sem, egy rendőrt meg főleg nem. Ki tudja mit akar és hányan adják ki magukat rendőrnek.
"szerintem mindezt házkutatási parancs nélkül tették. "
szerinted! Szerintem meg volt hozzá, ha mondták, hogy van. Megjelölték, hogy mit keresnek, ezt magad mondtad, hogy drogot. Mi ellen tennél panaszt? Eltűnt valami a házból? Bántottak?
Ha nem ér semmilen joghátrány, akkor nem tehetsz panaszt. A drogos volt barátnőt kellene inkább hamis váddal feljelenteni, mivel mint mondtad a fiad negatív vizelet/vérvételt adott, és a házban sem találtak semmit.
Te inkább a rendőrökön vagy kiakadva, akik a munkájukat végzik egy vallomás alapján, mint egy drogos k.rván, aki begyanúsítja a fiad...
Néha az eszem megáll az emberi ostobaságon.
"drogot kerestek persze nem találtak"
"Vér és vizeletvizsgálat volt Nem találtak a szervezetében semmit sem!!!"
Az utolsó hozzászólásod alapján már foglaltak le dolgokat, és aláírattak vele papírokat. De még mindig nem értem, hogy mi a probléma házkutatással, és a lány gyanúsítgatásai pedig miért nem számodra!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!