Ha a magyar börtönök olyan luxus helyek, mint ahogy egyesek itt leírják akkor a sok csöves miért az utcán flangál? Miért nem záratja be magát valahogy?
Nem szeretik a bezártságot (a társaság sem a legjobb).
A menhelyeket is sokan otthagyják néhány nap után, hiába viszik be őket.
Én valamilyen szinten jártas vagyok a témában és a kérdésedre válaszolva a fő oka hogy a börtönökben nem tudnak alkoholt fogyasztani.
Miért maradnak a csövesek a híd alatt mínusz 10 fokban és miért nem mennek el egy szállóra?
Ennek két oka van, az egyik hogy amit oda visz a szállóra, azt garantáltan el fogja lopni tőle egy másik csöves.
A másik ami a fő oka, hogy a szállókra csak józanul lehet betérni, van szonda és ha ivott nem jöhet be.
ezen gondolkodtam. nem lehetne szekrényük, és a nyakukba akasztanák alvás alatt?
apropó: Hova lettek a kórházakból a széfek?
Van egy remek könyv, ami foglalkozik a bűnözők lélektanával.
7 csoportra osztja őket, abból csak az egyik csoport az, aki szabadulás után valóban a jó útra akar térni. Ők teszik ki a rabok 3 (azaz három) százalékát.
A csavargók egy másik csoport, általában szeretik a nyarat kint tölteni, majd amikor jön a tél elkövetnek valamit amiért jár 3-6 hónap elzárás. Bent meleg, kaja+pia terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!