Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a magyar börtönök olyan...

Ha a magyar börtönök olyan luxus helyek, mint ahogy egyesek itt leírják akkor a sok csöves miért az utcán flangál? Miért nem záratja be magát valahogy?

Figyelt kérdés

2013. jan. 8. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott van a sok raj rabtárs, akik csicskáztatják majd őket, ez gondolom senkinek sem hiányzik.Továbbá én is szívesebben fagyoskodnék az utcán minthogy 5-10 évre 4 fal közé zárjanak....(vagy bármennyi időre)
2013. jan. 8. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a sok csöves mért flangál az utcán? Nem azért mert szabad akar lenni? Ekkora ostoba kérdést...
2013. jan. 8. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdeztél amúgy hülyeséget,szokták ezt csinálni. Télen csinálnak valami pitibb bűncselekményt pár hónapja bezárják őket azt legalább a hideget megússzák.
2013. jan. 8. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretik a bezártságot (a társaság sem a legjobb).

A menhelyeket is sokan otthagyják néhány nap után, hiába viszik be őket.

2013. jan. 8. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én valamilyen szinten jártas vagyok a témában és a kérdésedre válaszolva a fő oka hogy a börtönökben nem tudnak alkoholt fogyasztani.

Miért maradnak a csövesek a híd alatt mínusz 10 fokban és miért nem mennek el egy szállóra?

Ennek két oka van, az egyik hogy amit oda visz a szállóra, azt garantáltan el fogja lopni tőle egy másik csöves.

A másik ami a fő oka, hogy a szállókra csak józanul lehet betérni, van szonda és ha ivott nem jöhet be.

2013. jan. 8. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:

ezen gondolkodtam. nem lehetne szekrényük, és a nyakukba akasztanák alvás alatt?

apropó: Hova lettek a kórházakból a széfek?

2013. jan. 9. 01:45
 7/9 anonim ***** válasza:
mármint a kulcsát
2013. jan. 9. 01:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Van egy remek könyv, ami foglalkozik a bűnözők lélektanával.

7 csoportra osztja őket, abból csak az egyik csoport az, aki szabadulás után valóban a jó útra akar térni. Ők teszik ki a rabok 3 (azaz három) százalékát.

A csavargók egy másik csoport, általában szeretik a nyarat kint tölteni, majd amikor jön a tél elkövetnek valamit amiért jár 3-6 hónap elzárás. Bent meleg, kaja+pia terápia.

2013. febr. 15. 02:56
 9/9 anonim válasza:
jobb a sabadság sztem bármi áron
2013. máj. 23. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!