Meddig kell türelemmel lennem, jótállásos javíttatásnál?
Figyelt kérdés
December 01-én bevittem az mp4-em a Tescoba ahol vásároltam,mert elromlott.Ott azt mondták 30 nap. Elmentem január 04-én érdeklődni,azt mondták legyek türelemmel mert még nem jött vissza nekik. Vajon meddig kell még türelmesnek lennem?Írtam emailt a fogyasztóvédelemnek még 04-én,de bizti nehéz a kérdésem ez ügyben mert még nem sikerült választ küldeniük.Esetleg valaki meg tudná mondani mit tegyek?2013. jan. 8. 13:00
1/1 anonim válasza:
Szia! semeddig nem kell várnod már, menj vissza és addig ne gyere ki, amíg nem adnak egy másikat vagy az árát vissza. Állj a sarkadra, ne fogadj el nemleges választ. A jsz. szerint jelentős kényelmetlenség okozása nélkül kell elvégezni a javítást, ami már ezt meghaladta, elfogyott a türelmed, ne hagyd magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!