Zszs67 kérdése:
Hajléktalan volt férjem köztemetésének költségeit betudják-e hajtani nagykorú gyermekein, ha nem volt örökség?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 18:21
1/31 anonim válasza:
Nocsak, a feleség mindent vitt...
2/31 anonim válasza:
"Nocsak, a feleség mindent vitt..."
nekem is ez volt az első gondolatom...
3/31 A kérdező kommentje:
ma is fizetem a hitelt amiból kifizettem hogy elhagyja a lakást....amit csontra üritett
2013. jan. 6. 18:33
4/31 anonim válasza:
Ha közjegyzőnél megtagadják a gyerekeid az örökséget, akkor az adósságot sem háríthatják át, tehát nem hajtják be.
Viszont ha már mindent elvettél attól a szegény embertől és ideje korán meghalt, legalább a temetését illett volna fizetni.
5/31 A kérdező kommentje:
ja és gyerektartást sem kaptunk sosem....
2013. jan. 6. 18:36
6/31 anonim válasza:
Hitelt, tartozást csak az örökség mértékéig lehet örökölni, de le is lehet mondani is az örökségről!
7/31 anonim válasza:
Mert egy nincstelennek olyan könnyű lenne fizetni a gyerektartást...
8/31 A kérdező kommentje:
nem volt nincstelen...a váláskor több milliót kapott a lakás felét pontosan....ma is törlesztem a hitelt...
2013. jan. 6. 18:41
9/31 anonim válasza:
A hozzátartozón behajthatják a köztemetés költségét is.
10/31 anonim válasza:
Tudomásom szerint a temetési költséget örökségtől függetlenül behajtja a hozzátartozókon az Önkormányzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!