Mi történik ha egy 16 éves lány elszökik a 20 éves barátjával?
Akkor kivizsgálják az ügyet és ha bizonyítható,hogy a szülei valóban rosszul bánnak vele (amit kétlek ha tényleg hazugság) akkor állami gondozásba kerül.
Szerintem nem éri meg, lehet örökre eggyüt marad a sráccal,de lehet egy hónap múlva szakítanak.
Meg miből élnének meg?
Ha annyira biztosak magukban és a srác eltudja tartani (a csaj keres munkát) és megtudnak élni akkor kérvényezzék a lány nagykorúsítását.
Viszont onnantól kezdve magukra lennének utalva,hisz a szülők nem biztos,hogy szivesen lennének érdekeltek utána a lány életében.
Legyünk őszinték. Az a "barátnő" te vagy.
Nem éri meg elszökni, ahogy én a nagykorúsítást sem javasolnám.
Max olyan esetben ha az tényleg érthető okok miatt van.
Miért ragaszkodik a barátnőd (vagy te) annyira ahhoz,hogy leakar lépni a szüleitől? :)
Nem én vagyok, de nem fogok magyarázkodni.
Annyi a helyzet h a lány a családjával messze költöztek. És e-miatt akarnak összeköltözni h együtt lehessenek.
Esetleg elfogadható és talán mindenki számára jó megoldás lenne ha a lány egy rokonhoz költözne.
Ha él valaki abban a városban ahol a srác akkor érdemes lenne vele ezt megbeszélni.
Így a csaj is együtt lehet a pasival és a szülők sem aggódnának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!