Tehetünk valamit? Megszakad a kutyusokért a szívem
Figyelt kérdés
A szomszéd házaspár meghalt és a kutyusok itt maradtak az udvaron. Járnak ide a testvéreik de nagyon nem foglalkoznak velük.Zacskóba löknek nekik oda nyers húst vagy nem tudom mit.. de ki se veszik nekik belőle az udvar tele van a zacskókkal.. nem értem miért nem vitetek el a kutyusokat.. nem is jönnek minden nap.. Tehetünk mi valamit? Kaját nem akarunk nekik adni mert soha nem voltunk jóba aztán meg lesz velük valami és ránk fogják.
16/L
2012. dec. 31. 16:50
21/26 anonim válasza:
újabb dilemma
te vitetted el?
most vagy új gazdi, vagy a halál vár rájuk?!
eddig legalább etették őket ...
22/26 A kérdező kommentje:
Nem mi vitettük el. A gazdáik.
2013. jan. 7. 22:03
24/26 A kérdező kommentje:
A kutyák nevelése miatt nem hiszem :(
2013. jan. 9. 16:58
25/26 anonim válasza:
csak foglalkoznak ott velük, át lehet nevelni ...
- valamelyest
nekem is vannak-voltak árva kutyusaim. Az egyik guberálós lehetett, mert ha kimentünk az utcára, ott kukázni akart ...
26/26 A kérdező kommentje:
Ha kicsi korától uszítva vannak.. nem hiszem,hogy nagyon megtudna változni am.. olyan 8-9 éves már biztos van.
2013. jan. 10. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!