Tehetünk valamit? Megszakad a kutyusokért a szívem
A szomszéd házaspár meghalt és a kutyusok itt maradtak az udvaron. Járnak ide a testvéreik de nagyon nem foglalkoznak velük.Zacskóba löknek nekik oda nyers húst vagy nem tudom mit.. de ki se veszik nekik belőle az udvar tele van a zacskókkal.. nem értem miért nem vitetek el a kutyusokat.. nem is jönnek minden nap.. Tehetünk mi valamit? Kaját nem akarunk nekik adni mert soha nem voltunk jóba aztán meg lesz velük valami és ránk fogják.
16/L
keress meg helyi állatvédő társaságot, és velük beszélj
vagy elveszik tőlük
vagy mondanak ejnye-bejnyét - ettől nem szokott rendeződni a helyzet
ha nektek nincs annyi maradékotok, akkor ti nem fogjátok magatokhoz venni, sem etetni ...
Bocsánat, elfelejtkeztem a kérdésről!
Megkérdeztem a bátyámat, azt mondta, kérdezd meg a gazdáját, hogy elviheted-e. Vagy örülni fog neki, hogy megszabadul tőlük, vagy azt mondja, hogy nem. Ha nem, jelentsd fel a jegyzőnél vagy az állatorvosnál.
De előbb a szüleiddel beszélj, hogy befogadhatod-e.
Tudod, nem biztos, hogy igazuk van, de lehet, hogy te sm látod reálisan a kérdést.
Az, hogy visznek nekik enni, az jó. hogy leget, jót-e, meleget, az már a következő kérdés.
Hogy nem játszanak velük, az rossz.
meg vannak-e kötve? elég hosszú-e a lánc ?
Amit még végig kell gondolnod, hogy a lelkesedésen kívül, milyen áldozatot tudsz - vagy hajlandó tenni :
- van-e pénzed, hogy etesd őket, van-e elég moslékotok
- magadhoz tudod-e őket venni
- ha nem tudod magadhoz venni, tudod-e őket önzetlenül sétáltatni, etetni, játszani velük?
Kerestél már állatvédőt, akinek szólsz, hogy nézzék meg a tartási körülményeket?
miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!