Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Melyik bejelentés a helyesebb?...

Melyik bejelentés a helyesebb? Hogy tudnám a lehető leggyorsabban és jól befejezni az ügyet?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel elloptak tőlem három sticket. Kihúzták a laptopomból és elrohantak vele, sajnos ezt nagyjából rá három percre vettem észre és akkor mesélték el a többiek, hogy mi történt. Két usb kulcs és egy mobilinternet volt a nyakba akasztón amit elloptak. Abban reménykedek, hogy ha bedugják a mobilinternetet akkor letudom őket nyomoztatni. De fenn vagyok akadva azon, hogy nehogy belebukjak. Mit mondjak a szolgáltatónak, hogy ellopták vagy hogy elhagytam? Terjengenek olyan információk, hogy ha azt mondom, h ellopták, akkor nem fognak vele rendesen foglalkozni, de ha azt mondom, h elveszett akkor rákereshetnek. Mi igaz ebből?
2012. dec. 29. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ellopták, akkor azt mondd, mert ebben az esetben azonnal letiltják, és nem kell a továbbiakat fizetned. Ha meg netánn illegális oldara mennek fel vele, akkor nem téged büntetnek meg érte.
2012. dec. 29. 13:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazándiból, ha nem is lesz meg újra megveszem ugyanezt a számot... Plusz ha túl lépik a korlátot sem történik semmi sebesség korlátozós.
2012. dec. 29. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha olyan oldalt nyit ki, ami büntetendö, illetve ha ö használja a sticket és te meg csak fizeted.
2012. dec. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!