Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikért büntet az internetes...

Mikért büntet az internetes rendőrség?

Figyelt kérdés

Találkoztam ezzel a kérdéssel az oldalon: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

És erről jutott eszembe a kérdésem: az ilyen írott történetekért is büntetik a felhasználót? (Ugye a képi és videó anyagokat tartalmazó oldalakat büntetik) De a szextörténetekkel amik írásosak és se kép se semmi nincs, azokkal biztosan tele van a google, angol nyelven legalábbis biztosan.

Röviden: A sima írott tartalmak elolvasásáért is büntetik a felhasználót? És ha valaki véletlenül téved ilyen oldalra, vagy kattint rossz kategóriára?

2012. dec. 9. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. dec. 9. 03:51
 2/5 tomala ***** válasza:
100%

Írott pedofil tartalomért nem lehet büntetni, mivel pedofilnak lenni sem bűncselekmény. Ami bűncselekmény: gyerekeket megrontani, róluk erotikus videó- és képfelvételeket készíteni. Tehát kell egy sértett gyermek. Fiktív történet nem sért senkit.

De mi az az internetes rendőrség?

2012. dec. 9. 12:38
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam róluk, meg hogy már le is csaptak egy felhasználóra.

Köszi a válaszodat :)

2012. dec. 9. 13:04
 4/5 tomala ***** válasza:
Ez az osztály már régen átkerült a Nemzeti Nyomozóirodához. Jártam ott, elég jól felszerelt csapat.
2012. dec. 9. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Internetes sebességtúllépésért már büntettek meg. 25 megás netre fizettem elő, levettem a routerről a fojtólemezt, és 30 megával böngésztem az index.hu-t, aztán jött is a csekk róla meg a fotó, ahogy épp nevetek egy vicces képen az indexfórumon.
2012. dec. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!