Iskolai tanulói jogokat hol találom?
"ki kéredzkedtem telefonálni "
OMG
Milyen iskola ez, hogy óráról csak úgy ki lehet menni telcsizni?
"nem az az ember vagyok aki ezt annyiban hagyja"
A jogaidat azt hangoztatnád, de a kötelességeidről meg elfeledkeznél?
És, hogy a kérdésre is válaszoljak: Az iskolai házi rend szabályozza ezeket.
Én a kérdezővel értek egyet.
Nálunk év elején a tanárok megmondták hogyha sürgős telefonhívás van vagy ilyesmi akkor ki lehet kérezkedni minden gond nélkül.Nálunk legalábbis így volt.
Órán tilos telefonálni de ha szólsz a tanárnak akkor kienged a folyosóra és telefonálhatsz.
Mivel a szaktanár engedélyével telefonáltál és hagytad el a termet ezért nem adhat igazolatlant.A szaktanár és az osztályod a tanú.
Ennyi erővel azért is igazolatlant adhatna hogyha a szaktanár elküld a naplóért vagy kimész WC-re.
Semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot.
Én az első válaszolóval értek egyet.
Manapság marha nagy divat lett, hogy minden diák kemény szajkózza, hogy ehhez vagy ahhoz neki joga van, de amikor arra kerül sor, hogy mi is lenne a kötelessége, akkor kussol.
Bírd ki szépen azt a 45 percet az órán és a szünetben telefonálj...
-A tanárnak joga van óraközben elhagyni a termet és telefonálni.
-A diák elhagyhatja a termet a tanár engedélyével.
Inkább pont hogy csak a tanárnak van joga , a diáknak meg semmi.Azok a tanárok akik a szockó rendszerben szocializálódtak meg tanultam , sajnos azt hiszik hogy ők az Istenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!