Alkoholistákhoz, vadul partizós, vedelős fiatalokhoz szól, szerintetek a fű miért rossz?
Melyik rombolja jobban az intelligenciát a reakció időt, akkor a fűfogyasztóknál ez sokkal súlyosabban rombolja... Eredetileg ezeket szertartásként havi alakalommal fogyasztották sőt ahol kultúrája van ezeknek a drogoknak a fogyasztásának ott mai napig így van ez...
Mindent csak mértékkel, csak a füvet nem lehet napi szinten mértékkel fogyasztani ...
Mert nem áll szándékomban füstszűrő nélkül szívni bármit is, azon kívül, mikor a társaságunkban befüveznek akik szoktak, annyira hihetetlenül bamba fejet vág az összes, hogy szánalom. Én nem akarok úgy kinézni, mint valami enyhén mentálisan sérült. Ha józan vagyok, a részegek is bosszantóak, de egy se úgy néz ki, mint aki fogyatékos.
Egyébként próbáltam én is a füvet, nekem semmi extra, se maga a szívása, se a hatása. Az alkoholt sokkal jobban meg lehet élvezni a rengeteg fajtájával stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!